duminică, 2 aprilie, 2023

Ce sacrificii a făcut Ana Baniciu pentru a ajunge celebră. ,,Mi-a trecut. Nu mai vreau…”

Publicat:

Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut Ana Baniciu pentru a ajunge celebră. Artista a fost nevoită să renunțe la un mare vis al său de dragul carierei artistice. Frumoasa cântăreață se bucură de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta radiază de fericire în viața privată alături de logodnicul ei și așteaptă cu nerăbdare să îmbrace rochia de mireasă. Iată ce spune Ana Baniciu despre marile provocări și suferințe din viața sa.

Ce sacrificii a făcut Ana Baniciu pentru a ajunge celebră

Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta a avut parte de multe provocări până să ajungă celebră și a fost nevoită să renunțe la o mare pasiune a sa de dragul muzicii. Artista a fost designer vestimentar și a avut propria afacere cu haine, însă s-a reinventat pe plan profesional după câțiva ani. Ana Baniciu nu regretă că s-a retras din lumea modei, iar în prezent se mândrește cu realizările deosebite pe plan artistic.

„Mi-a trecut. Nu mai vreau. Mi se pare că e business atât de greu și de complicat, mai ales în România. Sunt atâtea haine frumoase, peste tot în centrele comerciale și te poți îmbrăca atât de mișto încât mă întreb de ce ai cumpăra de la mine? Doar dacă aș face ceva foarte special și asta implică investiții foarte mari și nu cred că mai am nervi să fac asta.

Eu mă concentrez pe ce știu să fac cu adevărat. Adică partea asta artistică, căci sunt o artistă la bază, în rest nu mai vreau să mai fac nimic ceva așa îndepărtat de zona în care activez.”, a declarat vedeta.

Ana Baniciu a mărturisit că a avut parte de multe provocări și în cariera muzicală, iar nu de puține ori a fost criticată de cei din jur. Cu toate acestea, artista a trecut peste răutățile unora și și-a îndeplinit visul de a deveni o artistă faimoasă.

„Chiar nu este ușor să fii artist. (…) „Să nu mai zic de stres, nervi și oameni neserioși, caractere ciudățele cel puțin și tot felul. E o industrie destul de dificilă și o să o zic până când o să înțeleagă cine trebuie să înțeleagă, dar mai ales tinerii care tot vor să se apuce de muzică. Să ia în considerare treaba asta că nu e ușor.”, a mai precizat cântăreața.

Ana Baniciu se bucură din plin de celebritate, iar pe plan amoros se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei. Artista are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul de viață care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze tandre, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

O altă artistă care se bucură de succes și atrage multe priviri la evenimentele mondene este Oana Radu. Cântăreața a slăbit spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy ori de câte ori are ocazia. Vedeta a trecut în ultimii ani prin transformări fizice spectaculoase, iar în prezent are parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Ce spune artista despre logodnicul ei

Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mărețe de viitor. În toamna anului 2021, faimosul DJ a cerut-o în căsătorie pe iubita sa și sunt mai pregătiți ca oricând să facă marele pas. Ana Baniciu și logodnicul ei nu au stabilit încă data nunții, însă evenimentul nu va fi organizat după toate tradițiile. Mai mult, cântăreața a dezvăluit că viitorul ei soț nu își dorește să poarte verigheta.

,,Edy oricum mi-a promis că nu o va purta. A zis că el nu poartă niciodată inele, chiar nu poartă și îl înțeleg, și mi-a zis cum ar fi să poarte verigheta. Eu i-am răspuns: cum ar fi să nu poarte verigheta, că trebuie să o poarte. Așa decurge discuția noastră. Până la urmă mie trebuie să-mi vină bine.”, a declarat amuzată artista.

Ana Baniciu are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei. Cântăreața a avut parte de multe provocări pe plan profesional, dar nu a renunțat la marea ei dorință, aceea de a ajunge celebră. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite