luni, 24 iunie, 2024

Ce spune Alina Eremia despre căsătorie și copii. „Vreau să devin mamă…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Alina Eremia despre căsătorie și copii. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică la vârsta de 29 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, cântăreața radiază de fericire și în viața privată alături de iubitul ei, Edi Barbu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 7 ani și au planuri mărețe de viitor. Iată ce spune Alina Eremia despre partenerul ei de viață.

Ce spune Alina Eremia despre căsătorie și copii

Alina Eremia se bucură din plin de celebritate la vârsta de 29 de ani. Cântăreața este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Artista arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii săi experiențe din viața privată.

Alina Eremia se declară o femeie împlinită și pe plan amoros. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape 7 ani alături de Edi Barbu. Aceștia nu au făcut marele pas până acum, însă artista își dorește să devină mamă și să își întemeieze o familie frumoasă alături de bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături de atâta timp.

„Vreau să devin mamă, am instinct matern foarte dezvoltat, dar când, doar Dumnezeu știe. (…) Simt că 2023 are o vibrație bună și îmi doresc să fie marcat de evoluție pe toate planurile. Aspirațiile sunt mari, dar am învățat să pun mai mult accent pe proces și în același timp, să nu-mi fie frică să abordez lucrurile diferit. Sunt atât de multe lucruri pe care le descoperi la tine și e bine să le observi și să le integrezi.”, a declarat vedeta.

Alina Eremia are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei, care o răsfață mereu. Cei doi nu ezită să își declare public dragostea și se afișează în ipostaze tandre la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Artista radiază de fericire și se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei, Edi Barbu.

„Cred că cele mai plăcute surprize sunt atunci când cel de lângă tine te iubește și îți arată că te înțelege și te sprijină. Lucrurile s-au înfiripat frumos și firesc. Ne-am îndrăgostit suflestește, fizic și mental și îndrăgosteala asta s-a transformat rapid în iubire.”, a mai precizat aceasta.

Cum l-a cunoscut artista pe iubitul ei

Alina Eremia este mereu la înălțime și cucerește publicul cu vocea deosebită și energia debordantă. Cântăreața face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură de succes. Lucruruile stau la fel de bine și în plan personal. Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edi Barbu și are planuri mărețe de viitor. Recent, vedeta a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit inima cu 7 ani în urmă.

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și, după, am ieșit doar noi. (…)

Am parte de toată susținerea lui, adică e acolo și dacă îi cer un sfat mereu încearcă să-mi dea cea mai bună opinie. Eu sunt capul răutăților, dar e ok că totul se termină cu o criză de râs.”, a precizat artista.

Alina Eremia are doar cuvinte de laudă când vine vorba de iubitul ei și se declară o femeie împlinită. Cântăreața radiază de fericire alături de Edi Barbu și își dorește ca pe viitor să devină mamă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite