miercuri, 22 martie, 2023

Ce relație are Marius Elisei cu fiica lui?

Publicat:

Marius Elisei are o relație apropiată cu fiica lui. Iar acest lucru se vede din modul în care se comportă cu aceasta.

Chiar dacă Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, cel din urmă pare să fie foarte apropiat cu fiica lui. Marius şi Isabela au fost surprinşi recent într-un mall din București.

Ce relație are Marius Elisei cu fiica lui?

Marius Elisei și fiica sa, Isabela, au petrecut împreună un întreg weekend. Cei doi par să aibă o relație extrem de strânsă, iar tatăl a fost surprins făcându-i toate poftele. Cu toate că nu mai este împreună cu Oana Roman, lui Marius pare să nu îi pese de acest aspect și a uitat toate neînţelegerile dintre cei doi, concentrându-și atenția asupra relației cu propria fiică. Așadar, reporterii de la spynews.ro au surprins mai multe imagini cu cei doi bucurtându-se de momente tată-fiică, într-un mare mall din Capitală.

Oana Roman i-a reproşat fostului iubit că nu se interesează de Isabela. Bărbatul şi-a luat fiica şi au început să facă shopping. Marius nici măcar nu s-a uitat la bani atunci când fiica sa și-a dorit anumite lucruri. Într-un final, cei doi şi-au luat câteva minute de pauză, stând la zona de food din mall. Ulterior vizitei care a durat minute bune, cei doi s-au urcat într-o mașină și au plecat. Fericirea de pe chipul Isabelei este una lesne de înţeles.

Recent, după despărțire, Marius Elisei a declarat că se simte terorizat de Oana Roman, spunând că din aceste considerente și-a schimbat și numărul de telefon:

„Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis și trebuie să îmi iau un alt număr de telefon din păcate, dar asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil”, a precizat Marius Elisei, în mediul online.

Fiica lui Petre Roman l-ar fi căutat în dese rânduri să îi reproşeze că nu are grijă de Isabela.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Marius Elisei nu mai formează un cuplu cu Oana Roman. Cea din urmă a explicat faptul că relația ajunsese să fie toxită nemaiavând multe lucruri care să îi lege:

”Sunt datoare publicului meu, care își ia timp din viață ca să mă urmărească. Sunt datoare să fiu sinceră și asumată și să nu mint sau să păcălesc în vreun fel. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum doi ani când am divorțat. E dureros să văd că efectiv nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am avut vreodată.”, a spus Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

Așadar, chiar dacă Marius Elisei nu mai este împreună cu Oana Roman, acesta incă menține o relație strânsă cu fiica lui.

sursă foto:spynews.ro

video cu Marius Elisei și fiica lui la mall pe spynews.ro.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite