luni, 24 iunie, 2024

Marius Elisei, terorizat după despărțirea de Oana Roman. Bărbatul a luat o decizie radicală

Marius Elisei a dezvăluit pe rețelele sociale că este terorizat după despărțirea de Oana Roman, mama fiicei sale, Isabela. Potrivit acestuia, fosta parteneră de viață i-a blocat accesul la numărul de telefon și nu-l mai poate folosi. Mai mult, Marius Elisei susține că s-a confruntat cu un val enorm de critici în mediul online.

Disputa dintre Marius Elisei și Oana Roman a stârnit un imens val de reacții în mediul online. După ce el și vedeta au anunțat că s-au despărțit și au avut mai multe schimburi de replici pe rețelele de socializare, bărbatul s-a trezit că este căutat de zeci de persoane. Ce decizie a luat acesta!

Marius Elisei, terorizat după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei a avut o primă reacție, după ce Oană Roman a făcut publică conversația cu el, în care îi reproșa că nu îi răspunde la mesaje pentru a comunica cu privire la fetița lor. Bărbatul și-a anunțat prietenii în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, să nu îl mai contacteze pe vechiul număr, pentru că nu mai poate avea acces la el.

„Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis și trebuie să îmi iau un alt număr de telefon din păcate, dar asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil”, a precizat Marius Elisei, în mediul online.

Totodată, fostul partener al Oanei Roman a ținut să le dea și replica celor care l-au criticat în urma declarațiilor pe care le-a făcut la adresa mamei copilului său.

„Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea și chiar și-a dat cu părerea într-un mod în care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o, dar mă rog, este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest…

Pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus, pentru că eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat, așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine și sunt atât de fericit”, a declarat Marius Elisei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite