miercuri, 22 martie, 2023

Oana Roman s-a despărţit de Marius Elisei. Vedeta a spus adevărul despre perioada dificilă din viaţa sa

Publicat:

Oana Roman, fiica fostului premier al României, s-a despărţit de soţul său, Marius Elisei. Vedetă a ajuns la capătul puterilor şi a pus punct. În acest context a făcut dezvăluiri pe reţelele de socializare unde le-a dat şi sfaturi tuturor femeilor.

Cei doi au mai trecut prin astfel de perioade de separare, însă se pare că de această dată este definitiv.

Oana Roman s-a despărţit de Marius Elisei. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Oana Roman este un personaj cunoscut în showbiz-ul autohton de foarte mulţi ani, însă a intrat în atenţia presei mult mai mult după numeroasele despărţiri de tatăl fetiţei ei. Se pare ca Marius Elisei a plecat definitiv de acasă, iar PR-ul se pare că trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Deşi toată lumea credea că lucrurile merg din ce în ce mai bine în relaţia lor, realizatoarea de emisiuni TV susţine că în tot acest timp a pierdut timp, nervi şi linişte. Oana Roman le-a sfătuit pe femeile ce-o urmăresc să nu repete greşelile sale.

Oana Roman a decis să fie sinceră cu urmăritorii săi de pe reţelele de socializare şi a prezentat realitatea din viaţa sa. Vedetă a menţionat că a trecut peste numeroase obstacole care au survenit în căsnicia să, dar a fost necesară o despărţire grea şi dureroasă din cauza greşelilor făcute de ambii.

”Sunt datoare publicului meu, care își ia timp din viață ca să mă urmărească. Sunt datoare să fiu sinceră și asumată și să nu mint sau să păcălesc în vreun fel. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum doi ani când am divorțat. E dureros să văd că efectiv nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am avut vreodată.”, a spus Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

Oana Roman, sfat pentru femeile care nu sunt fericite în relaţiile lor

Afacerista a fost nevoită să treacă printr-o perioadă grea, dar ea susţine că a avut de învăţat şi alţi oameni pot lua exeplul sau. Vedeta le recomanda tuturor femeilor să nu repete greşelile sale şi să nu stea nefericita în relaţia cu un om cu care nu mai eşti compatibil.

”Nu mai pierdeți timp dacă nu sunteți ok într-o relație nefericită. Eu am pierdut timp și am eșuat lamentabil în relația de cuplu. M-am complăcut prea mult într-o relație în care nu eram fericită, nu eram împlinită și nu mă simțeam confortabil. Oricât de greu este, nu mai pierdeți timp, pentru că timpul nu se mai întoarce.”, a adăugat vedeta.

În urma numeroaselor mesaje făcute în public de Oana Roman, Marius Elisei a avut o reacție. Se pare că fostul partener al vedetei este deranjat de „bârfele” ce i se aduc.

Vă aducem aminte că Oana Roman şi Marius Elisei au divorţat la notar în anul 2021. După numeroase împăcări, se pare că cel mai controversat cuplu s-a despărţit definitiv.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite