vineri, 12 aprilie, 2024

Ce spune Șerban Huidu despre relația cu Ioana Petric. ,,M-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Șerban Huidu despre relația cu Ioana Petric. Faimosul prezentator și celebra ,,bebelușă” se înțeleg de minune și au fost surprinși de-a lungul timpului în ipostaze inedite. Mai mult, au apărut în presă zvonuri că cei doi ar fi avut o relație, însă aceștia au negat presupunerile. Iată ce spune Ioana Petric despre controversele în care a fost implicată.

Ce spune Șerban Huidu despre relația cu Ioana Petric

Ioana Petric este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Frumoasa ,,bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Celebra dansatoare s-a remarcat și în rolul de prezentatore tv alături de colegul ei de breaslă, Șerban Huidu.

Acesta a ajutat-o pe Ioana Petric din punct de vedere profesional, însă relația apropiată dintre cei doi i-a făcut pe unii să creadă că aceștia ar avea o relație mai mult decât profesională. Recent, Șerban Huidu a dezvăluit adevărul despre colega lui, Ioana Petric, alături de care a prezentat ceva timp emisiunea Cronica Cârcotașilor.

,,O să lămuresc și cu Ioana și cu bebelușele! Cred că bebelușele nu plac unei categorii destul de mici de pudibonzi care au zis că în spatele acestei emisiuni în care sunt drepte moravuri stau niște bebelușe care chiar asta fac… dansează pe masă! Bebelușa Ioana Petric a făcut Dreptul la Stat. În ciuda tuturor bancurilor făcute pe seama ei, la universitate de Stat și lucrează în Cronică de 16 ani!

Știu că m-am dus și am luat-o de acasă când avea doar 16 ani, a câștigat un concurs! A fost un concurs și ea l-a câștigat și avea 16 ani și cealaltă, Cristina, avea 15 ani și zece luni! Și m-am dus la Cluj, acasă la ea, să le spun mamei și tatălui că trebuie să vină luni și marți la filmare și venea luni după școală cu avionul, pleca marți după filmare cu avionul!”, a declarat Șerban Huidu.

Ioana Petric se bucură din plin de celebritate și se declară o femeie împlinită. La vârsta de 32 de ani, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, însă deocamdată nu are planuri de căsătorie. Celebra prezentatoare atrage multe priviri pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Ioana Petric nu a acceptat până acum să pozeze nud, dar nu ezită să se afișeze sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Cine este iubitul Ioanei Petric

Ioana Petric este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Frumoasa prezentatoare evită să se afișeze la evenimentele mondene cu iubitul ei și preferă să își țină planul amoros departe de lumina reflectoarelor. Recent, vedeta a oferit câteva detalii inedite despre bărbatul care i-a cucerit inima. Mai mult, Ioana Petric a dezvăluit motivul pentru care nu dorește deocamdată să îmbrace rochia de mireasă.

,,Suntem de ceva timp împreună, de aproape doi ani, dar ne știm de-o viață! Din copilărie, de la școală chiar. (…) Din clasa a V-a am fost colegi, prieteni o viață întreagă și, la un moment dat, ne-am dat seama că am putea să încercăm mai mult decât o simplă prietenie. Ne-am tot reîntâlnit pe drumurile vieții, așa a fost să fie, suntem foarte bine. (…)

Nu avem gânduri de logodnă momentan, dar suntem foarte bine împreună. Suntem fericiți așa cum suntem. 32 de ani vin la pachet cu aceste întrebări: te așezi la casa ta, faci copii? Nu știu să răspund! Nu am nici un plan de a mă așeza la casa mea, sunt o fire mai rebelă! Mi-e bine așa. Îmi place libertatea foarte mult și cred că fericirea nu ține de o hârtie neapărat. Nu am nici un plan de nuntă, deocamdată, și nu știu dacă o să fac vreodată nuntă.”, a precizat prezentatorea.

Ioana Petric are o relație bună cu colegul ei de breaslă, Șerban Huidu, acesta ajutând-o să aibă o carieră de succes în televiziune. Cei doi au negat cu vehemență zvonurile că ar fi fost mai mult decât prieteni.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite