miercuri, 17 aprilie, 2024

Ce spune Pavel Bartoș despre soție și problemele din căsnicia sa. ,,Au fost foarte multe încercări în relația noastră…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Pavel Bartoș despre soție și problemele din căsnicia sa. Îndrăgitul actor și prezentator tv are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Pavel Bartoș este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta își ține planul personal departe de ochii curioșilor și se bucură din plin de rolul de tată. Iată ce spune actorul despre momentele tensionate din viața de cuplu.

Ce spune Pavel Bartoș despre soție și problemele din căsnicia sa

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Carismaticul actor și prezentator tv are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de succesul profesional, Pavel Bartoș se mândrește cu familia sa frumoasă. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, Anca, alături de care formează un cuplu de mulți ani. Partenera de viață a actorului este acum studentă în anul IV la Medicină și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

,,Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. (…) Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru. Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea.”, a declarat actorul.

La vârsta de 47 de ani, Pavel Bartoș se bucură din plin de viață și de rolul de tată a trei fete superbe. Îndrăgitul artist are doar cuvinte de laudă pentru soția sa și se consideră un bărbat norocos. O familie frumoasă are și Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Andi Moisescu și Olivia Steer au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Și faimosul actor Mihai Rait se declară un bărbat împlinit la vârsta sa alături partenera lui de viață.

Detalii inedite din viața privată a celebrului artist

Pavel Bartoș are o căsnicie de mulți ani cu frumoasa lui soție, Anca. Cei doi radiază de fericire de când sunt părinți și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Actorul a recunoscut că a avut parte și de momente tensionate în viața de cuplu însă a reușit de fiecare dată să treacă peste problemele din mariaj împreună cu partenera sa.

,,Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem. Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine. Ca relația să fie sănătoasă, trebuie ca ea să aibă prietenii ei și eu prietenii mei, de care să ne bucurăm în continuare.”, a mai precizat artistul.

Pavel Bartoș are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Actorul se declară un bărbat împlinit în viața privată și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite