miercuri, 17 aprilie, 2024

Ce spune Teo Trandafir despre relația cu fiica sa. ,,Timpul nostru împreună s-a redus destul de mult…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Teo Trandafir despre relația cu fiica sa. Celebra prezentatoare este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Dincolo de realizările deosebite din plan profesional, Teo Trandafir ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată ce spune îndrăgita prezentatoare tv despre marile sale suferințe.

Ce spune Teo Trandafir despre relația cu fiica sa

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta cucerește publicul cu energia sa debordantă și glumele savuroase. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și este îndrăgită de colegii de breaslă. Când vine vorba de viața privată, Teo Trandafir este extrem de discretă și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

Teo Trandafir are o fiică superbă, pe care a adoptat-o de la o vârstă fragedă. Prezentatoarea și fiica ei, Maia, au o relație deosebită și fac furori de fiecare dată când se afișează împreună la evenimentele mondene. Deși se înțelege de minune cu fata sa, Teo Trandafir se pregătește pentru momentul în care Maia nu va mai locui împreună cu ea.

„Ea este majoră, timpul nostru împreună s-a redus destul de mult. Important este că vorbim și cel mai important e ca ea să fie liberă și fericită și să facă ce vrea și când vrea, și cum vrea. Este un copil înțelept, echilibrat, este un om care știe de unde și până unde poate să meargă și care sunt dimensiunile faptelor pe care le poate comite fără să le comită și am încredere în ea. (…)

Cred că la un moment dat o să dorească să își ia zborul, așa cum își doresc toți copiii. Nu o să stea cu mama la nesfârșit. Sunt convinsă că are deja gândurile ei de zbor liniștit. (…) Are visul ei și este firesc să și-l urmeze. Așa cum am făcut toți. Până la urmă și eu am plecat de acasă.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Teo Trandafir se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită la vârsta de 54 de ani. Aceasta se dedică fiicei sale de care este tare mândră și are parte de realizări deosebite în carieră.

Detalii neștiute din viața celebrei prezentatoare

Teo Trandafir este rezervată în declarații când vine vorba de planul amoros și bărbații care i-au cucerit inima de-a lungul timpului. Celebra prezentatoare a evitat mereu să dezvăluie identitatea foștilor parteneri și a încercat pe cât posibil să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu că Teo Trandafir a trecut printr-un mariaj eșuat. Aceasta s-a căsătorit în luna iunie a anului 2012, iar după 6 luni a divorțat. De atunci, vedeta nu s-a mai afișat în spațiul public la brațul altui bărbat și nu a mai vorbit despre viața sa amoroasă.

Teo Trandafir a dezvăluit că în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă nu dorește să dezvăluie identitatea celui care i-a cucerit inima.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege. Indiferent de situația socială, de ce pare a fi omul respectiv, atâta vreme cât eu îi simt noblețea, generozitatea și caracterul de fier, va fi lângă mine și voi fi lângă el și îl voi susține până la moarte.”, a mai precizat vedeta tv.

Teo Trandafir are o relație foarte bună cu fiica ei, Maia, de care este tare mândră. Îndrăgita prezentatoare reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite