Cel mai prost hoț! A furat cântarul după ce l-a confundat cu casa de marcat – VIDEO

Întâmplare tragic-comică pentru un hoț care poate câștiga premiul de cel mai prost din breaslă. Acesta a confundat casa de marcat cu cântarul. Acesta nu numai că nu s-a ales cu vreun ban, dar riscă și ani grei de închisoare.

S-a întâmplat pe 18 martie 2023, în localitatea Bălți din Republica Moldova. Poliţiştii au fost alertaţi de către femeia care vindea în magazinul cu pricina.

Un hoț a furat cântarul în locul casei de marcat

Un hoț din Bălți, Republica Moldova, a făcut ”afacerea” vieții lui după ce, în jurul orei 15:50, a intrat, înarmat cu un pistol, într-un magazin din localitate. Bărbatul a ameninţat-o pe vânzătoare, iar ulterior a furat cântarul electronic, dar nu înainte de a încerca cu disperare să-l deschidă. Oamenii legii l-au identificat în scurt timp și l-au reținut pentru 72 de ore.

Poliţiştii din Republica Moldova au emis şi un comunicat în care au explicat ce s-a întâmplat. Aceștia au arătat că hoțul era îmbrăcat în haine negre și purta o mască medicinală pe față. Infractorul a sustras cântarul a cărui valoare este de aproximativ 2500 de lei moldovenești (aproximativ 600 de lei românești)

” La 18 martie curent, în jurul orei 15:50, o femeie de 44 de ani a alertat Poliția din Bălți, comunicând că în magazinul unde activează a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre și cu mască medicinală pe față, care amenințând-o cu un pistol, în mod deschis a sustras un cântar electronic estimat la prețul de 2500 de lei. În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Bălți, la scurt timp de la comiterea infracțiunii suspectul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Acesta a declarat oamenilor legii că intenționa să sustragă aparatul de casă, dar l-a confundat cu cântarul electronic. (…) ” au arătat oamenii legii.

Aceștia au continuat spunând că individul este domiciliar în municipiul Bălți, are 43 de ani și este o persoană cunoscută printre oamenii legii. Acesta a mai fost condamnat în trecut pentru furt, stând ani de zile în închisoare. Din păcate pentru acesta, dacă judecătorii îl găsesc vinovat riscă până la 10 ani de închisoare.

Postarea a devenit virală pe rețelele de socializare

La scurt timp după ce oamenii legii au publicat informația și au atașat filmarea din momentul în care, cel mai prost hoț, încearcă să fure casa de marcat, dar se alege cu cântarul, au apărut sute de comentarii. Individul a devenit ținta ironiilor din mediul online. Zeci de persoane au făcut aluzii politice, sau au arătat că poate hoțul ”chiar avea nevoie de cântar”:

„Eu cred că hoțul era un client nemulțumit…deseori îl amăgeau la cântar… și singur și-a făcut dreptate..” / „Acel moment când ai lipsit de la cursul de perfecționare in domeniu” / „Va cântări vreo 10 ani” / „Am râs cu poftă la acest furt. Cum se chinuie săracul să deschidă casa” / „Numai mandatul de deputat îl poate salva” / „Poate băietul avea nevoie de cântar”. sunt doar câteva dintre zecile de comentarii care au apărut la postare.

Pe de altă parte, cel mai prost hoț, care a furat un cântar în loc de casa de marcat, își va petrece ani buni în spatele închisorii cu speranța că nu va mai repeta asemenea fapte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite