joi, 23 mai, 2024

Cine a fost bărbatul cu care Simona Gherghe trebuia să se mărite? A ajuns celebră datorită lui

Simona Gherghe este cunoscută în spaţiul public mai ales datorită emisiunilor pe care aceasta le prezintă, sau le-a prezentat. Totuși, puțină lume știe că în trecutul ei a avut o relație cu un bărbat cu care a fost la un mic pas să se căsătorească.

Aceasta a avut o relație serioasă cu Octavian Gheorghe și s-a cunoscut cu el la un post de radio din Iași. Totuși, totul a luat o întorsătură ciudată și l-a părăsit pe acesta la altar. El este omul care a ajutat-o pe vedetă să ajungă la Antena 1.

Simona Gherghe l-a părăsit la altar pe bărbatul cu care urma să se mărite

Simona Gherghe este cunoscută în spațiul public avânt sute de mii de fani din toată țara. Insă începuturile vedetei au fost destul de grele. Aceasta a vorbit recent despre momentul în care iubitul ei de la acea vreme i-a spus că trebuie să dea probe pentru televiziune. Ea a fost neîncrezătoare, dar la insistențele lui Octavian Gheorghe, vedeta s-a prezentat la postul local al televiziunii:

” Aşa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani şi am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam şi despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluţii definitive, specifice tinerilor… Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul şi ştiam că nu sunt telegenica, pentru că aşa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de ştiri. Ei bine, pare că m-am înşelat. Oamenii m-au plăcut. Aşa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală ” a spus Simona Gherghe în noiembrie 2022.

De ce l-a părăsit, Simona Gherghe pe bărbatul cu care urma să se căsătorească

Simona Gherghe a povestit în urmă cu mai mulți ani care au fost motivele pentru care s-a despărțit de primul ei iubit care era mai mare decât ea cu 5 ani. Aceasta a subliniat faptul că, în momentul în care avea 18 ani, avea o relație cu Octavian, un tip care lucra la postul local al televiziunii Antena 1. Așadar, de aici până la prima apariție a fost doar un pas. Inițial, Gherghe a dat interviu pentru postul local de televiziune, dar șefii au observat faptul că viitoarea vedetă avea tot ce este necesar pentru un viitor strălucit. Zis și făcut. Aceștia i-au propus Simonei un post permanent la sediul central din București.

Simona Gherghe alături de Octavian Gheorghe

Totul avea să ia o întorsătură serioasă, atât pe plan profesional cât și pe plan sentimental. Simona a acceptat ofertă și s-a mutat la București unde Octavian nu s-a putut acomoda, iar relația s-a terminat cu despărțirea celor doi:

Aveam un logodnic care mă ceruse de nevastă de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, spunea, cu mulți ani în urmă, Simona Gherghe pentru revista Felicia.

Între timp, atât Simona Gherghe cât și Octavian Gheorghe și-au văzut de drum. Amândoi au familii, iar fostul logodnic al Simonei este căsătorit cu un medic cu care s-a stabilit la Bruxelles. Acesta lucrează departe de presă, în „proiectare și management proiecte europene, marketing digital”.

 

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

1 COMENTARIU

  1. Deloc interesant, poate sa ne spuna in schimb cand se termina cea mai cretina emisiune de pe planeta „MireasA” NU pot sa cred ca exsista o asa emisiune!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.