luni, 24 iunie, 2024

Marius Moga și Bianca Lăpuște au o căsnicie perfectă. Cum se descurcă îndrăgitul artist în ipostaza de tată

Marius Moga și Bianca Lăpuște au o căsnicie perfectă. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din lumea mondenă. Dacă pe Marius Moga îl cunoaște toată lumea, soția sa preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și evită să se afișeze în showbiz-ul autohton. Partenera de viață a faimosului compozitor se dedică familiei sale de care este tare mândră. Marius Moga și Bianca Lăpuște reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Iată cum se descurcă îndrăgitul artist în ipostaza de tată.

Marius Moga și Bianca Lăpuște au o căsnicie perfectă

Marius Moga are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. Artistul are o căsnicie fericită alături de Bianca Lăpuște, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit o fetiță superbă. Faimosul cântăreț și compozitor are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, care i-a schimbat viața.

Cei doi și-au unit destinele în anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. Marius Moga a dezvăluit că la început a legat o frumoasă prietenie cu Bianca Lăpuște, însă ulterior și-au dat seama că sentimentele dintre ei sunt mult mai intense. Cântărețul a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere, fiind fascinat de partenera lui de viață.

„Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față. (…)

Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală. Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale., a declarat artistul.

Marius Moga și Bianca Lăpuște se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Și celebrul om de televiziune Andi Moisescu se declară un bărbat împlinit alături de copii și de soția sa, Olivia Steer. De asemenea, și celebra artistă Monica Anghel este răsfățată de soț și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima.

Ce spune artistul despre provocările vieții de familie

Marius Moga se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal radiază de fericire alături de copil și de soție. Dincolo de lumina reflectoarelor, artistul este un soț și un tată devotat. Recent, Marius Moga a oferit câteva detalii inedite din viața de familie.

„Sincer, nu prea avem tensiuni legate de zona profesională, merge destul de lin partea aceasta, mai avem mici discuții legate de viziunea fiecăruia față de Maria, dar mereu se rezolvă imediat și acestea. (…) Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei. Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.”, a declarat artistul.

În prezent, Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște, se dedică fiicei lor superbe, dar nu neglijează proiectele profesionale. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.