luni, 15 aprilie, 2024

Cornel Ilie a rămas în relații bune cu fosta soție după divorț. ,,Au fost multe greșeli…”

Cornel Ilie a rămas în relații bune cu fosta soție după divorț. Solistul trupei Vunk s-a despărțit de mama copiilor săi după 5 ani de mariaj. Deși nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la separarea definitivă, Cornel Ilie și Eliza Suditu păstrează legătura de dragul celor doi copii. Cântărețul și-a refăcut viața însă are un mare regret când vine vorba de mariajul eșuat.

Cornel Ilie a rămas în relații bune cu fosta soție după divorț

Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cornel Ilie a avut parte de multe momente grele în viața privată.

Cântărețul a divorțat de soția sa după 5 ani de mariaj, dar a rămas în relați bune cu aceasta de dragul copiilor. Cornel Ilie a mărturisit recent că păstrează legătura cu fosta parteneră de viață și își vizitează copii, pe Zara și Cezar, cât mai des posibil.

,,Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzica mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească. (…) Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă.”, a declarat artistul.

Celebrul cântăreț nu a dorit să dezvăluie dacă în prezent are sau nu o iubită și a oferit un răspuns care a lăsat loc de interpretări. Solistul trupei Vunk a evitat să spună concret dacă în viața sa se află o altă femeie și a declarat că dragostea nu are întotdeauna legătură cu un partener.

„Dragostea nu are nepărat legătură cu un partener. Și iubirea de viață e formă de dragoste. Eu iubesc oamenii așa cum sunt ei în general, nu trebuie să am neapărat o relație cu ei. Acum depinde cum alege fiecare cui alege să dăruiască dragoste din sufletul lui. Habar nu am cum e mai bine și mai sănătos!”, a mai precizat artistul.

Ce spune cântărețul despre fosta parteneră de viață

Cornel Ilie a rămas în relații bune cu fosta soție Eliza, cu care are doi copii. Deși nu mai formează un cuplu din anul 2020, cei doi se văd destul de des și petrec mult timp cu copiii, Zara și Cezar. Artistul are doar cuvinte de laudă pentru fosta parteneră de viață alături de care a avut un mariaj fericit timp de 5 ani. Cornel Ilie a dezvăluit că s-a îndrăgostit la prima vedere de fosta soție, iar relația lor de dragoste a fost una ca de poveste.

,,Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire.”, a declarat artistul.

După divorțul discret, Cornel Ilie și Eliza Suditu au decis să păstreze legătura de dragul copiilor și au rămas prieteni în pofida momentelor tensionate din mariajul eșuat.

,,Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.”, a mărturisit solistul trupei Vunk.

Cornel Ilie are doar cuvinte de laudă pentru fosta soție și păstrează legătura cu aceasta de dragul copiilor. Cântărețul se dedică în prezent carierei și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite