vineri, 12 aprilie, 2024

Cosmin Nedelcu a răbufnit în scandalul „Teambuilding”. Ce mesaj a transmis Micutzu celor care critică filmul în care a jucat

Cosmin Nedelcu a răbufnit în scandalul „Teambuilding.” Celebrul comediant a fost surprins de valul de critici la adresa filmului în care a jucat și care a avut încasări record. Deși unii au fost încântați de comedia spumoasă, nu au lipsit replicile dure și atitudinea ostilă față de producția cinematografică românească. Iată ce mesaj a transmis Micutzu celor care critică filmul în care a jucat.

Cosmin Nedelcu a răbufnit în scandalul „Teambuilding”

Cosmin Nedelcu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Acesta a cucerit publicul autohton de la primele apariții pe scenă cu numerele sale de stand-up comedy savuroase. Faimosul artist este cunoscut de public cu numele de Micutzu, iar energia sa debordantă este pe placul celor din fața marilor ecrane.

Sincer și dezinvolt, actorul a fost nu de puține ori protagonistul unor scandaluri în lumea mondenă. Acesta a fost implicat într-un conflict pe stradă, când i-a luat apărarea iubitei sale, jignită de un bărbat. Cosmin Nedelcu a fost criticat de unii pentru glumele sale mult prea îndrăznețe, însă actorul nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur și în prezent se dedică profesiei sale de care este tare mândru.

De ceva vreme, Micutzu se află în lumina unul alt scandal. Celebrul comediant a fost surprins de reacția dură a unora care au criticat filmul „Teambuilding”, în care a jucat și artistul. Acesta a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare pentru toți cei care nu apreciază filmul care a avut încasări record.

„Bună ziua! Mulțumim pentru feedback. Singura posibilitate la care m-am gândit ar fi să downloadați filmul pe un stick, să-l deconectați de calculator (nu uitați să apăsați pe “safely remove”) și apoi să vă căutați un loc ok în care să așezați stickul ca mai apoi să vă faceți nevoile. Sau puteți să îi dați play de pe Netflix, să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să vă așezați cumva comod să vă puteți c**a. Ultima sugestie e mai anevoioasă, dar pare că sunteți un om hotărât. Zi frumoasă!”, a transmis îndrăgitul comediant.

Dincolo de celebritate, Cosmin Nedelcu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Actorul este o prezență rară la evenimentele mondene, dar face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Artistul s-a iubit cu Dumitrița Răzlog, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în mare secret. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din actrița Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu. Aceștia nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia și au planuri mărețe de viitor.

Ce spune actorul despre provocările din carieră

Cosmin Nedelcu se află în centrul unui nou scandal în lumea artistică românească. Acesta a răbufnit după ce a citit comentariile dure ale unor internauți care au fost de părere că filmul „Teambuilding” este un mare eșec. Faimosul actor de stand-up comedy a fost implicat într-un schimb de replici tăioase pe rețelele de socializare cu cei care nu au apreciat filmul în care acesta a jucat alături de alți actori celebri.

,,Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești… / Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli.”, au fost câteva din comentariile lăsate de Micutzu pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, nu au lipsit și aprecierile, unii considerând că filmul care a avut încasări record a stârnit râsul multora și s-a dovedit a fi un real succes.

„Nu îți mai pierde timpul cu ei. E un film de nota 10 și chiar inspirat din fapte reale, am regăsit multe situații din viața reală în film. Bravooo!!! Felicitări, am râs maximmm.”, a scris unul dintre susținătorii lui Micutzu.

„Eu l-am văzut la cinema și am râs cum nu am mai făcut-o de mulți ani (referitor la filme). Prin urmare, mulțumesc! Cei mai tari mi se par cei care zic că l-au văzut pe Internet, o porcărie, și nu ar da bani la cinema să îl vadă. OMG! De parcă acolo nu dau bani.” „E și normal… Nici nu știu de ce compară filme care nu au nici o treabă cu comedia cu Teambuilding… Wtf… Suntem triști și vrem să râdem… Iar valul ăsta nou de comedii arată că există viață și după BD. Bravo… Așteptăm continuarea. Sunt sătul de drame, thrillere, psihoze și alte opere de artă care mai mult mă deprimă și mă încarcă de repulsie.”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Cosmin Nedelcu a postat un mesaj dur pentru toți cei care critică filmul „Teambuilding.” Deși a avut parte de multe replici dure, Micutzu se bucură din plin de succes și se dedică profesiei sale. Actorul face furori de fiecare dată când apare la tv și cucerește publicul cu glumele sale savuroase.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite