vineri, 1 decembrie, 2023

Cu ce se ocupă Gianina Corondan de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Care este cel mai mare regret al vedetei

Multă lume este dornică să afle cu ce se ocupă Gianina Corondan de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. De ceva vreme, Gianina Corondan nu a mai apărut la tv și s-a reinventat pe plan profesional. Dincolo de celebritate, aceasta a trecut prin momente grele în viața privată și a avut parte de multe suferințe. Iată care este cel mai mare regret al vedetei.

Cu ce se ocupă Gianina Corondan de când s-a retras din lumina reflectoarelor

Gianina Corondan este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Vedeta s-a remarcat și în actorie și a făcut furori cu personajele pe care le-a interpretat. Aceasta a fost mereu o prezență extravagantă în showbiz-ul autohton și a atras privirile tuturor cu ținutele inedite.

De câțiva ani, Gianina Corondan s-a retras din viața publică și s-a reinventat pe plan profesional. Fosta prezentatoare tv are un proiect inedit numit „Vizită de lucru”, în care intră în pielea unor oameni care încă mai practică tot felul de meserii ciudate.

„Este o experiență plăcută, fac altceva. În continuare promovez meseriile vechi, dar și tinerii designeri din vitrină, evenimente care au avut succes anul trecut și unde am strâns foarte multe vedete pe podium în aer liber. Avem designeri talentați și trebuie să-i sprijinim ca să nu se apuce de altceva. (…) Sper să mă întorc și în televiziune, sunt în niște discuții pentru primăvară, dar nu iau în calcul un refuz obligatoriu. Nu mă grăbesc, vedem ce va mai fi mai încolo.”, a declarat vedeta tv.

La vârsta de 51 de ani, Gianina Corondan se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Aceasta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și a încercat mereu să ascundă suferințele sale de ochii curioșilor. Și celebra prezentatoare Simona Pătruleasa este rezervată în declarații când vine vorba de familia sa. Aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și radiază de fericire alături de soțul ei.

O altă vedetă care s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și a renunțat la cariera în televiziune este știrista Anca Lungu. Aceasta a plecat definitiv din țară împreună cu soțul ei, un prosper om de afaceri.

Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

Gianina Corondan a avut parte de multe încercări în plan personal. Aceasta are un mare regret, acela că nu a devenit mamă până acum. Cu toate acestea, fosta prezentatoare și actriță a dezvăluit că este mândră de familia sa și se simte iubită de oamenii dragi din viața ei.

,,Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi. Eu port o dragoste în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste. Eu consider că am o familie și nu sunt singură pe lumea aceasta. Nu am de ce să mă plâng.”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Vedeta nu exclude ca pe viitor să revină în televiziune, însă este dornică să aibă un proiect inedit cu care să își încânte publicul care o îndrăgește atât de mult.

Gianina Corondan s-a retras de ceva vreme din televiziune și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta se bucură din plin de succes în carieră și este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite