sâmbătă, 2 martie, 2024

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț de când a renunțat la cariera în televiziune. Fosta prezentatoare de știri a dat lovitura în America

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț de când a renunțat la cariera în televiziune. Frumoasa vedetă s-a retras de câțiva ani din viața publică și s-a mutat peste hotare împreună cu soțul ei și cei doi copii. Raluca Lăzăruț radiază de fericire de când este mama micuților Gemma și Enzo. Aceasta nu regretă că s-a reinventat pe plan profesional și se bucură de succes. Fosta prezentatare tv a dat lovitura în America.

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț de când a renunțat la cariera în televiziune

Raluca Lăzăruț este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră  impresionantă în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare de știri a renunțat să mai apară la tv cu câțiva ani în urmă pentru a se dedica familiei sale. Mai mult, aceasta a plecat definitiv din țară și locuiește în Chicago unde lucrează pentru o agenție de publicitate.

Raluca Lăzăruț este căsătorită cu un prosper om de afaceri, Horațiu Boeriu. Vedeta nu regretă că a renunțat la cariera în televiziune de dragul familiei și face furori peste hotare. Cu toate acestea, fosta știristă a dezvăluit că mutarea din România nu a fost tocmai ușoară, iar în prezent simte dorul de casă.

„N-a fost zi de când am plecat din România în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri. Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară.

Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că țara aia, cât era de prăpădită, mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume.”, a declarat vedeta.

În prezent, Raluca Lăzăruț se dedică familiei sale, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. O altă prezentatoare celebră care s-a reinventat pe plan profesional și apare destul de rar în lumina reflectoarelor este Cristina Dochianu. Aceasta face furori pe Instagram și își surprinde fanii cu fotografii de familie deosebite.

Raluca Lăzăruț se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 40 de ani și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și arată spectaculos este Monica Davidescu. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei celebru, Aurelian Temișan, și se bucură din plin de rolul de mamă.

Cât câștigă vedeta în America

Raluca Lăzăruț locuiește de aproape 10 ani în Chicago și are succes pe plan profesional. Fosta prezentatoare de știri de la Kanal D lucrează în America cu o agenție cunoscută care o repartizează în diverse reclame și spoturi publicitare. Vedeta nu a dorit să dezvăluie cât câștigă din proiectele sale, însă a mărturisit că nu face niciun compromis când vine vorba de bani.

„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare. Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților.

Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 40 de ani, Raluca Lăzăruț se bucură de succes în America, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și de cei doi copii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite