Cum a cunoscut-o Cove pe soția lui, Florentina. Cei doi au avut probleme la începutul relației

Multă lume este dornică să afle cum a cunoscut-o Cove pe soția lui, Florentina. Aceștia sunt căsătoriți de 10 ani și formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cove și partenera sa de viață au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Deși pozează în familia perfectă, Cove a dezvăluit recent că a trecut prin momente tensionate în viața de cuplu din cauza geloziei soției. Cei doi au avut probleme la începutul relației.

Cum a cunoscut-o Cove pe soția lui, Florentina

Cove este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și actorie și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Gabriel Coveșeanu are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Cove este căsătorit de 10 ani cu Florentina, de profesie medic ginecolog. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera lui de viață. Prezentatorul a dezvăluit recent cum a cunoscut-o pe femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit doi copii.

„Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. Eu aveam o oarecare notorietate la momentul ăla, dumneaei părea total dezinteresată de acest aspect. Nu că mă deranja lucrul ăsta, mi s-a părut așa… După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți, că avem același simț al umorului.”, a declarat acesta.

În prezent, Cove și soția lui radiază de fericire împreună și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Gabriel Coveșeanu a mărturisit că este un soț și un tată devotat și se implică în activitățile casnice. De viața de familie se bucură și Ema Daniela Viziru. Aceasta este răsfățată de soțul ei celebru și se declară o femeie împlinită.

Ce spune prezentatorul despre gelozia partenerei sale de viață

Gabriel Coveșeanu și soția lui, Florentina, au avut parte de multe provocări încă de la începutul relației. Prezentatorul a dezvăluit că partenera sa era geloasă și nu era de acord ca el să stea în compania altor femei. Cu timpul, Cove a reușit să îi demonstreze soției sale că este un bărbat fidel și au reușit să își întemeieze o familie frumoasă împreună.

„Am avut (n.r. – discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că altfel nu, n-am fi putut să conviețuim împreună. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil.”, a declarat Cove.

Gabriel Coveșeanu și soția lui, Florentina, au o carieră de succes și o familie frumoasă de care sunt tare mândri. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și radiază de fericire împreună.

Pe aceeași temă

Cele mai citite