duminică, 21 iulie, 2024

Cum a cunoscut-o Sebastian Filcea pe soția sa. ,,Până să ajungem să ne vedem, eram deja îndrăgostiți unul de celălalt…”

Puțini sunt cei care știu cum a cunoscut-o Sebastian Filcea pe soția sa. Faimosul om de radio și televiziune are o familie frumoasă de care este tare mândru. Flick s-a îndrăgostit de partenera lui de viață în scurt timp, iar după 3 luni de relație a cerut-o în căsătorie. În prezent, cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și o răsfață pe fetița lor, Eva Maria. Multă lume este dornică să afle cum a început povestea de dragoste atipică între Flick și soția sa, Denisa Filcea.

Cum a cunoscut-o Sebastian Filcea pe soția sa

Sebastian Filcea și frumoasa lui soție, Denisa, formează unul dintre cele mai apreciate și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită și o fetiță superbă de care sunt tare mândri. Flick și partenera lui de viață s-au cunoscut în perioada pandemiei și a durat foarte mult până să se întâlnească față în față.

Flick a dezvăluit recent că deja era îndrăgostit de Denisa doar vorbind la telefon, iar când s-au întâlnit și-a dat seama că ea este aleasa. Celebrul om de radio și televiziune a cerut-o în căsătorie pe iubita sa după 3 luni de relație, spre surprinderea tuturor. Mulți au fost de părere că relația lor nu va dura și că se grăbesc, însă cei doi au demonstrat contrariul. Sebastian Filcea a oferit câteva detalii inedite despre povestea de dragoste alături de femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un copil.

,,Ne-am cunoscut la începutul pandemiei, a fost dragoste la primul apel, deoarece a durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Până să ajungem să ne vedem, eram deja îndrăgostiți unul de celălalt. (…) Din prima clipă îi scriu zilnic poezii. Unele i le las lipite prin casă, altele i le trimit pe telefon sau i le scriu pe felicitările atașate buchetelor de flori pe care i le aduc săptămânal.

Nu considerăm că lucrurile s-au desfășurat pe repede înainte. Am făcut totul așa cum am simțit, iar fiecare zi din ultimii doi ani din viața noastră ne-a demonstrat că am făcut alegerile perfecte.”, a precizat Flick.

De viața de familie se bucură din plin și Răzvan Fodor. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se bucură din plin de rolul de tătic. Și actorul Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Artistul are o carieră de succes și o familie superbă.

Ce spune Denisa Filcea despre partenerul ei de viață

Denisa Filcea este o prezență discretă în lumea mondenă. Aceasta preferă să fie cât mai dparte de lumina reflectoarelor și se dedică soțului și fetiței. Vedeta se consideră o femeie norocoasă alături de soțul ei, care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

,,Sebastian întruchipează perfecțiuea masculină, nu m-a cucerit doar inițial, o face în fiecare zi, surprinzându-mă cu diferite gesturi. Pentru mulți oameni pare ireal, dar relația noastră a evoluat și evoluează exact așa cum ne-am imaginat.

Dacă aș fi considerat că Sebastian are vreun defect, nu m-aș fi căsătorit cu el. Oamenii mă numesc idealistă, însă realitatea îmi demonstrează că viața poate fi perfectă, la fel și oamenii. Ne bucurăm de absolut tot ce avem și suntem foarte recunoscători pentru viața pe care o trăim.”, a declarat soția lui Flick.

Sebastian Filcea și soția lui, Denisa, au o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite