miercuri, 17 aprilie, 2024

Cum a reacționat Cosmin Seleși când a aflat că emisiunea pe care o prezintă va fi scoasă de la Pro Tv. „Nu-mi vine să cred…”

Multă lume este dornică să afle cum a reacționat Cosmin Seleși când a aflat că emisiunea pe care o prezintă va fi scoasă de la Pro Tv. Carismaticul prezentator va încheia primul sezon al emisiunii „Batem Palma?” și va fi înlocuit cu emisiunea lui Cabral, ,,Ce spun românii.” La aflarea veștii, Cosmin Seleși a reacționat imediat, însă nu a lipsit nici mesajul transmis de Cabral.

Cum a reacționat Cosmin Seleși când a aflat că emisiunea pe care o prezintă va fi scoasă de la Pro Tv

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați prezentatori și actori din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cosmin Seleși s-a retras de ceva vreme de la Antena 1 și prezintă faimoasa competiție „Batem Palma?” de la Pro Tv. Recent, moderatorul tv a aflat că emisiunea sa va fi înlocuită de cea prezentată de Cabral, însă va urma un alt sezon al emisiunii.

Cosmin Seleși a dezvăluit că noua experiență de la Pro Tv a fost una plină de aventuri și încărcată de energie bună. Acesta a precizat că a cunoscut oameni extrem de talentați și este dornic să revină cu al doilea sezon al emisiunii „Batem Palma?”

„Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună. A fost o super atmosferă pe platourile de filmare, iar faptul că cei de acasă ne-au fost alături la fiecare ediție într-un număr atât de mare înseamnă că am reușit să le aducem și lor starea noastră.

Chiar dacă acum am ajuns aproape de final, vă pot spune să rămâneți cu ochii pe paginile noastre până vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor.”, a declarat acesta.

Cosmin Seleși este mereu la înălțime și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Și colegul său de breaslă, actorul Mihai Rait, are o carieră de succes și se mândrește cu familia sa frumoasă.

Ce spune Cabral despre revenirea în televiziune

Emisiunea lui Cosmin Seleși va ajunge la final și va fi înlocuită de faimosul show ,,Ce spun românii” prezentat de Cabral. Acesta a dezvăluit recent că așteaptă cu nerăbdare să revină pe marile ecrane și să cucerească din nou publicul care îl apreciază atât de mult.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim.”, a declarat Cabral.

Cosmin Seleși se pregătște pentru o nouă provocare în carieră. Deși emisiunea sa va fi înlocuită de cea prezentată de Cabral, Cosmin Seleși va reveni pe marile ecrane cu al doilea sezon al emisiunii „Batem Palma?” Artistul se bucură din plin de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite