vineri, 14 iunie, 2024

Cum se descurcă Nicole Cherry în ipostaza de actriță. Artista a primit rolul principal într-un film românesc

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Nicole Cherry în ipostaza de actriță. Celebra cântăreață se bucură din plin de succes în carieră, iar în ultima perioadă și-a rotunjit considerabil veniturile cu proiectele sale. Lucrurile stau la fel și în viața privată. Nicole Cherry se declară o femeie împlinită alături de soț și de fetița ei superbă. Recent, vedeta a făcut furori după ce a primit rolul principal într-un film românesc.

Cum se descurcă Nicole Cherry în ipostaza de actriță

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La vârsta de 24 de ani, aceasta are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Tânăra artistă se bucură din plin de celebritate, iar pe plan personal radiază de fericire. Aceasta are o fetiță superbă și un soț care o răsfață mereu.

Nicole Cherry a primit un nou proiect impresionant. De această dată, vedeta este protagonistă într-un film care a debutat de curând pe marile ecrane. Nicole Cherry o interpretează pe Romina în filmul ,,Romina, VTM!” și speră să încânte publicul cu acest personaj savuros. Cântăreața joacă alături de Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima, Selly, Costel Biju, Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi și Rareș Mariș.

Artista a recunoscut că rolul pe care l-a primit a fost o adevărată provocare, dar este încântată că își poate exersa talentul actoricesc.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv.“, a declarat artista.

Nicole Cherry se bucură din plin de succes și face furori pe Instagram. Cântăreața este extrem de apreciată de public și se declară o femeie împlinită. De când a devenit mamă, vedeta radiază de fericire.

Ce spune artista despre provocările vieții de familie

Nicole Cherry este o femeie împlinită în carieră, dar și în viața privată. Aceasta cucerește publicul cu energia sa debordantă și vocea deosebită. Artista reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal. Deși are un program încărcat, frumoasa cântăreață se dedică familiei sale de care este tare mândră.

,,Pe mine mă încarcă fiecare moment alături de Anastasia și clar după concert și după sute de kilometri, relaxarea mea este Anastasia. (…) Îmi doream din inimă să am copil de tânără, se pare că am și reușit, dar asta pentru că am și avut noroc să găsesc persoana potrivită. Cred că, în primul rând, atunci când te decizi să aduci pe lume un bebeluș, trebuie să fie cu persoana potrivită, ca să fiți în armonie. (…)

Clar nu este totul perfect și numai lapte și miere. Fiecare cuplu are parte și de zile bune, și de zile rele. Important este să știi să gestionezi totul în acel moment și să te calmezi, pentru că asta ajută foarte, foarte mult.”, a preciza cântăreața.

La vârsta de 24 de ani, Nicole Cherry are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta este apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite