Cum se descurcă Paula Seling în rolul de mamă singură. ,,Nu cred că avem momente grele…”

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Paula Seling în rolul de mamă. Frumoasa artistă a trecut printr-un divorț dureros, dar în prezent se dedică fiicei sale, Elena, pe care a adoptat-o în secret cu câțiva ani în urmă. Deși nu mai formează un cuplu alături de Radu Bucura, Paula Seling a rămas în relații bune cu acesta de dragul copilului. Iată ce spune cântăreața despre marile suferințe și provocări din viața privată.

Cum se descurcă Paula Seling în rolul de mamă singură

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Paula Seling a avut parte de multe încercări în viața privată.

Artista s-a despărțit de soțul ei după 17 ani de mariaj, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. După vestea că artista a divorțat de fostul partener de viață, cântăreața a făcut o altă dezvăluire, aceea că are o fiică adoptivă pe care a ținut-o o perioadă departe de lumina reflectoarelor.

În prezent, Paula Seling se dedică fiicei sale și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta a oferit recent câteva detalii despre relația pe care o are cu micuța Elena.

,,Este un copil foarte inteligent și are o intuiție foarte bună și o inteligență afectivă care pe mine mă uimește de fiecare dată. Are cuvintele la ea și are niște expresii cu care mă uimește. (…) Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea.”, a declarat artista.

Paula Seling se declară o femeie împlinită la vârsta sa și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Cântăreața și-a revenit spectaculos după divorț și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

În ce relații a rămas artista cu fostul soț

Psula Seling și Radu Bucura au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au ajuns la divorț după 17 ani de căsnicie. Artista și fostul soț au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Elena, însă evită să vorbească despre motivele care au dus la destrămarea mariajului. Cântăreața a dezvăluit recent cum a reușit să treacă peste divorț și cum se înțelege cu fostul partener de viață.

,,Personal, am considerat un eşec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost. Perioada a fost cumplit de grea. M-am refugiat în muncă. Vă asigur că nici unul nu a greşit cu nimic. Pur şi simplu, nişte diferenţe de percepţie asupra vieţii s-au adâncit în timp.

Odată cu maturizarea noastră am înţeles cine suntem şi că ne datorăm unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul şi lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu eşti ceea ce omul tău are nevoie. Cred că viaţa ne-a oferit nişte provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creşterea copilului nostru. Vom face tot ce putem să o creştem simţind că suntem o celulă a iubirii, toţi trei, indiferent ce se întâmplă.”, a precizat artista.

Paula Seling are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și este mai fericită ca oricând.

Pe aceeași temă

Cele mai citite