vineri, 12 aprilie, 2024

Cum se înțelege Cristina Joia cu fostul soț. Vedeta a fost la un pas de depresie după ce a divorțat în mare secret

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Cristina Joia cu fostul soț. Aceasta a avut parte de multe suferințe pe plan personal, însă a încercat de fiecare dată să își păstreze optimismul și zâmbetul molipsitor. Dincolo de realizările deosebite în carieră, Cristina Joia este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a fost la un pas de depresie după ce a divorțat în mare secret.

Cum se înțelege Cristina Joia cu fostul soț

Cristina Joia are o carieră de succes în arhitectură și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este o prezență discretă la evenimentele mondene, dar se bucură din plin de aprecierea publicului autohton și a colegilor de breaslă. Cristina Joia a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” și s-a implicat în numeroase campanii umanitare.

Dincolo de realizările profesionale deosebite, vedeta a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Aceasta a divorțat de soțul ei, iar în prezent se dedică fiul ei adoptat. Cristina Joia l-a cunoscut pe fostul partener de viață într-o perioadă dificilă, când de abia aflase că nu va putea deveni mamă niciodată.

Vestea că vedeta s-a despărțit de soțul ei, Bogdan, i-a uimit pe mulți. Cristina Joia a divorțat în mare secret în urmă cu un an și jumătate, însă s-a aflat abia acum de mariajul ei eșuat. Celebra arhitectă a vorbit despre problemele din căsnicia sa, dezvăluind cât de greu i-a fost să accepte divorțul.

„S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, în mai, anul trecut. Și am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se întâmplă. (…) El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult. E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte. Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit.”, a mărturisit vedeta.

În prezent, Cristina Joia se dedică băiețelului ei, Andrei, pe care l-a adoptat la scurt timp după ce s-a căsătorit. Aceasta este o prezență discretă în showbiz-ul autohtoh și preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

De momente grele pe plan personal a avut parte și Diana Bișinicu. Artista a trecut printr-un divorț dureros, dar și-a revenit spectaculos și s-a reinventat în carieră.

Cum se descurcă frumoasa vedetă în ipostaza de mamă

Cristina Joia a divorțat în mare secret de soțul ei, Bogdan, iar în prezent evită să vorbească despre fostul partener de viață. Vedeta se dedică în totalitate băiețelului ei, Andrei, pe care l-a adoptat. Frumoasa arhiteccă a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică, dar mai ales cum reușește să facă față provocărilor zilnice.

,,Copilul tău nu-ți aparține, chiar dacă ești mama lui biologică sau nu. Este important să-l privești ca pe o entitate separată, nu este un bun. Tu asiști la evoluția lui. În primul rând, eu și soțul meu nu ne-am fi început relația cu băiatul nostru printr-o minciună. Fiecare face cum consideră și cum simte, dar eu cred că este un șoc și o traumă pentru un adolescent, de exemplu, să afle că a fost adoptat. S-ar putea să conteste tot ce i-au spus părinții până în acel moment și este un lucru foarte greu de gestionat emoțional.

Noi i-am povestit lui Andrei că suntem suflete-pereche, că ne-am rătăcit un pic la începutul vieții, dar că trebuia să ne întâlnim. Și că nu contează prin trupul cui a venit el în lumea asta, pentru că sufletul nu ține neapărat de trup, iar sufletele noastre trebuiau să se întâlnească. Spunându-i așa, ca pe o poveste, a înțeles și, pentru el, nu este un stigmat cuvândul ,,adoptat.”, a precizat vedeta.

Cristina Joia a divorțat în mare secret de soțul ei, iar în prezent se ocupă de cariera sa și se dedică fiului său, Andrei, de care este tare mândră. Deși a avut parte de multe sufrințe în viața privată, Cristina Joia și-a păstrat energia și optimismul. Vedeta este de o frumusețe răvășitoare și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite