joi, 25 aprilie, 2024

De ce dispar grimasele în urma intervențiilor estetice? Răspunsul medicului Lucian Popa – VIDEO

Te întrebi de ce dispar grimasele în urma intervențiilor estetice? Ei bine, iată răspunsul dr. Lucian Popa, medic chirurgie plastică reconstructivă, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Multe femei se tem, după ce apelează la ajutorul medicului estetician, să nu aibă expresia feței „înghețată”. Acest lucru, însă, se întâmplă doar în cazul în care se injectează substanțe în cantități excesive. Atunci se poate bloca activitatea musculară complet, iar grimasele pot să dispară.

Din fericire, există și medici care știu să le explice pacienților când exagerează și când trebuie să se oprească, mai ales în ceea ce privește intervențiile de la nivelul feței.

medicul lucian popa în studioul bzi live
„Grimasele sunt, începând de la niște activități musculare plăcute și până la niște activități musculare urâte.” 

De ce dispar grimasele de pe față în urma intervențiilor estetice? Dr. Lucian Popa: „Făcut într-o cantitate excesivă, poate bloca complet activitatea musculară”

Grimasele sunt fie niște activități musculare plăcute, fie activități musculare urâte, care nu ar trebui să fie influențate de intervențiile estetice. Dacă sunt făcute după o tehnică, care să se facă parcimonios, să se facă cu grijă, cu cantități care să balanseze efectul muscular, dar să nu îl oprească complet, atunci expresia se păstrează, fără să existe riduri și să se păstreze, în continuare, o față luminoasă și plăcută.

„Grimasele sunt, începând de la niște activități musculare plăcute și până la niște activități musculare urâte. Dar ideea este că mimica noastră ar trebui să ne lase expresivitatea să fie în continuare, din cauză că suntem niște oameni, niște ființe sociale, nu niște statui. Depinde cum este făcut. Făcut într-o cantitate excesivă, poate bloca complet activitatea musculară. Dar dacă este făcut după o tehnică care să se facă parcimonios, să se facă cu grijă, cu cantități care să balanseze efectul muscular, dar să nu îl oprească complet, atunci expresia noastră se păstrează, fără să avem riduri în continuare și având o față, care este mai luminoasă și mai plăcută.”, a răspuns dr. Lucian Popa, medic chirurgie plastică reconstructivă, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Dr. Lucian Popa, medic chirurgie plastică reconstructivă: „Echilibrul ne va duce mai departe cu mai multă certitudine în pașii următori”

Medicul Lucian Popa susține că trebuie să existe un echilibru în tot ceea ce facem. Acest lucru este valabil și în cazul intervențiilor estetice, când mai mult nu înseamnă neapărat mai bine. Tocmai de aceea, relația cu un practician, cu un estetician onest este tot ce are nevoie o persoană care nu dorește ca grimasele să-i dispară în urma unei intervenții estetice.

„Întotdeauna am spus același lucru. Este nevoie de a avea un echilibru în tot ceea ce facem. Echilibrul ne va duce mai departe cu mai multă certitudine în pașii următori. Din punctul acesta de vedere, consider că este foarte important să intri într-o relație cu un practician, cu un estetician onest, care să-ți spună: „Știi, dragă, în momentul acesta nu vrei o întreținere, să folosești o cremă, faci ceva ușor, fiindcă nu ai nevoie. Dar păstrăm legătura.”, a declarat dr. Lucian Popa, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite