vineri, 14 iunie, 2024

De la ce a pornit scandalul dintre Ioana Ginghină și Cove. ,,Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat…”

Multă lume este dornică să afle de la ce a pornit scandalul dintre Ioana Ginghină și Cove. Cei doi își aduc acuzații grave după ce actrița a declarat public faptul că este nemulțumită de modul în care este tratată de colegul ei de breaslă la Teatrul ,,Ion Creangă” din București, acolo unde manager este Cove. Vizibil deranjat de declarațiile Ioanei Ginghină, Gabriel Coveșeanu a răbufnit și a oferit câteva detalii neașteptate. Iată ce spune acesta despre adevărata relație pe care o are cu celebra actriță.

De la ce a pornit scandalul dintre Ioana Ginghină și Cove

Ioana Ginghină și Cove sunt protagoniștii unui scandal de amploare izbucnit în lumea mondenă. Actrița care în trecut a avut o idilă cu celebrul prezentator tv Cove îl acuză pe acesta că mai mulți actori, printre care și ea, au de suferit din cauza modului în care Cove conduce Teatrul ,,Ion Creangă” din București. Ioana Ginghină susține că din cauza comportamentului prezentatorului mai mulți artiști și-au dat demisia.

Actrița este nemulțumită și de programul pe care îl impune Cove în calitate de manager angajaților săi de la teatru. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a recunoscut că s-a certat foarte tare cu colegul ei de breaslă, Gabriel Coveșeanu.

„Cu Cove sunt în „clenci’ în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. (…) În momentul acesta, cel puțin la noi în teatru, nu mai există empatie pentru actori. Nici pentru tineri și nici pentru cei care au o anumită vârstă. Eu sunt actriță la Teatrul Ion Creangă de 21 de ani cu carte de muncă, 23 cu anii în care am fost colaborator.

Bucuria unui actor vine și din altceva, din întâlnirea cu un regizor bun, empatia unui director atunci când ai un proiect la televiziune. Nu doar din cauza banilor. Tinerii de aceea au plecat, că nu erau lăsați să facă bani din altceva, nu erau înțeleși. Mai erau și amenințați că dacă mai pleacă (în turnee, ca independenți) îi dă afară.”, a declarat Ioana Ginghină despre conflictul cu Cove.

Actrița este extrem de apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, dar își asumă trecutul amoros controversat. Ioana Ginghină nu regretă nici pictorialele îndrăznețe într-o celebră revistă pentru bărbați și se bucură din plin de succes în carieră.

Actrița se află în plin scandal cu nimeni altul decât faimosul prezentator tv Cove, care a răbufnit după acuzațiile făcute de Ioana Ginghină.

Ce mesaj i-a transmis Cove colegei sale de breaslă

Cove a răbufnit recent după ce a fost acuzat de Ioana Ginghină că se comportă urât cu actorii de la teatrul pe care prezentatorul îl conduce și că nu ar respecta drepturile angajaților instituției. Vizibil deranjat, Cove a făcut câteva precizări cu privire la scandalul în care este implicat.

„Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină, asta trebuie menționat! Eu nu m-am certat cu ea! Are niște nemulțumiri, este angajata Teatrului Ion Creangă, acolo unde eu sunt manager al teatrului. Și se întâmplă următorul lucru, pe care, din păcate, nu decât ea, mai mulți colegi actori, nu vor să-l înțeleagă! Și anume, că atunci când tu ești angajatul unei instituții, prioritatea ta este acea instituție. Și atunci programul tău prioritar este al teatrului. Că după ce tu termini programul de la teatru, poți să te duci, să colaborezi, să faci și alte proiecte, este cu totul și cu totul altceva.

Din păcate, colegii actori și mai ales colegii care au o oarecare notorietate consideră că a fi angajat la teatru este un drept, că noi cumva ar trebui, toată lumea să fie super încântată că actrița sau actorul respectiv este angajatul teatrului și hai să-l ținem deoparte, așa, ca pe-o statuie, el să-și facă ale lui și restul să muncească acolo, restul colegilor. În urma acestor discuții, expunându-le colegilor această situație, doamna Ginghină a fost deranjată, considerând că i se face o nedreptate. Nu i se face nicio nedreptate, absolut!”, a declarat Cove.

Ioana Ginghină și Cove își aduc acuzații grave în spațiul public și sunt protagoniștii unui scandal de amploare. Cei doi se află în conflict, iar tensiunile sunt departe de a se termina.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite