miercuri, 17 aprilie, 2024

Denisa Filcea radiază de fericire de când este mamă. Ce sacrificii face soția lui Flick de dragul familiei

Denisa Filcea radiază de fericire de când este mamă. Vedeta este răsfățată de soțul ei și se declară o femeie împlinită. Aceasta se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Denisa Filcea a vorbit recent despre provocările prin care trece de când a adus pe lume o fetiță superbă, mărturisind că a fost nevoită să se reinventeze pe plan profesional. Iată ce sacrificii face soția lui Flick de dragul familiei.

Denisa Filcea radiază de fericire de când este mamă

Denisa Filcea este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Soția lui Flick se dedică familiei sale de care este tare mândră și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Denisa Filcea se bucură din plin de rolul de mămică și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze inedite.

Denisa Filcea a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când a adus-o pe lume pe micuța Eva Maria și a renunțat la afaceri pentru a se ocupa de creșterea acesteia. Mai mult, Denisa Filcea și soțul ei, Flick, nu au dorit să aibă o bonă pentru fetița lor.

,,Îmi dedic tot timpul Evei. Este o perioadă foarte frumoasă. În fiecare zi e tot mai fascinantă și e tot mai interesantă. Am oprit în momentul de față toate lucrurile pe care le făceam. Aveam în desfășurare trei afaceri. Le-am oprit. Când voi simți, dacă voi simți vreodată, le voi relua.”, a declarat vedeta.

Denisa Filcea se declară o femeie împlinită în viața privată și este răsfățată de soț. Vedeta nu regretă că a renunțat la propriile afaceri pentru a se dedica familiei sale. Soția lui Flick deține o școală de dezvoltare personală pentru copii, însă s-a retras din activitate de dragul fiicei sale, micuța Eva Maria.

De viața de familie se bucură din plin și Răzvan Fodor. Artistul și soția sa au o fetiță superbă, dar nu exclud ca pe viitor să devină părinți pentru a doua oară. Și carismaticul actor Pavel Bartoș se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață și de cele trei fete ale sale.

Ce spune soția lui Flick despre provocările vieții de familie

Denisa Filcea este o prezență răvășitoare în lumina reflectoarelor. Deși apare rar la evenimentele mondene, soția lui Flick se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri. Aceasta face furori și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Frumoasa vedetă se bucură de un succes impresionant în carieră, însă a renunțat pentru o vreme la afacerile sale de dragul familiei. Denisa Filcea a dezvăluit că dorește să se bucure din plin de această perioadă alături de fiica sa și nu regretă că face sacrificii pentru a petrece cât mai mult timp cu familia sa de care este tare mândră. Soția lui Flick a dezvăluit cum se descurcă în ipostaza de mamă și care sunt marile provocări din plan personal.

„Nici nu mă gândesc la oboseală. Când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn. Oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm.

Dar Eva doarme foarte bine noaptea. Primul somn cam 5 ore. Urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.”, a declarat aceasta.

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi radiază de fericire și se descurcă de minune în ipostaza de părinți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite