miercuri, 17 aprilie, 2024

Denisa Tănase vrea să devină mamă. „Familia vine înainte de orice”

Denisa Tănase, care împreună su sora ei Raluca a format în trecut trupa Bambi, a dezvăluit recent că vrea să devină mamă. De când a renunțat la muzică, aceasta s-a dedicat cu succes afacerilor și chiar a dat lovitura pe piața parfumurilor. Acum, însă, Denisa Tănase pare pregătită să treacă la următorul nivel al relației și să își mărească familia.

Denisa Tănase a devenit cunoscută când împreună cu sora acesteia, Raluca, au format trupa Bambi până acum ceva timp când s-au destrămat. Raluca și-a continuat cariera în muzică, iar Denisa și-a concentrat atenția în domeniul afacerilor. Anteprenoarea deține o afacere cu parfumuri și mai multe magazine din diferite locații ale țării, dar și în alte orașe europene.

Denisa Tănase vrea să devină mamă

Denisa Tănase trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani alături de omul de afaceri Mircea Brânzei. Cei doi se înțeleg foarte bine și se iubesc în fiecare zi din ce în ce mai mult. Dacă pe plan profesional fosta membră Bambi o duce foarte bine, nici în viața personală nu putem spune că o duce rău. Frumoasa blondină a declarat că își dorește să treacă la pasul următor în relația cu partenerul său, mai exact să își mărească familia.

„Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră”, a spus Denisa Tănase.

Ce spune Denisa Tănase despre viața profesională

Vedeta deține o afacere de succes cu parfumuri și care o face foarte fericită. Aceasta a mărturisit că toate reușitele din viața ei profesională au fost datorate familiei, dar și că ea împreună cu Mircea încearcă să mențină un anume echilibru între carierele lor și viața de familie.

Denisa Tănase mamă
Denisa Tănase și Mircea Brânzei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

„Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul. Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună”, a mai adăugat vedeta.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.