miercuri, 17 aprilie, 2024

Diana Enache, criticată pentru că ar avea prea multe operații estetice. Fiica lui Adrian Enache a spus adevărul despre transformările fizice prin care a trecut

Diana Enache a fost recent criticată pentru că ar avea prea multe operații estetice. Tânăra artistă se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta are o carieră de succes în muzică și prezintă o emisiune de divertisment la Prima Tv. Diana Enache arată spectaculos, iar în ultima perioadă și-a surprins fanii cu schimbări de look inedite. Fiica lui Adrian Enache a spus adevărul despre transformările fizice prin care a trecut.

Diana Enache, criticată pentru că ar avea prea multe operații estetice

Diana Enache este una dintre ele mai apreciate tinere artiste din România. Fiica îndrăgitului Adrian Enache are o carieră impresionantă la vârsta de 25 de ani. Cântăreața calcă pe urmele tatălui ei celebru și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta face furori în muzică, dar se bucură de succes și în televiziune. Aceasta prezintă o emisiune de divertisment la Prima Tv.

În ultima vreme, Diana Enache a trecut prin transformări fizice spectaculoase, fapt care a atras atenția fanilor. Unii dintre ei au criticat-o pe artistă că ar avea prea multe operații estetice, însă vedeta a răbufnit și a spus adevărul.

„Dragilor, să știți că nu am nici silicoane, nici operată nu sunt la maximum. Am grijă ce mănânc, am o viață sănătoasă, fac sport, am fost înzestrată și de la mama natură – cum îmi place mie să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă. Dar important mai e și ce ai prin cap. Că de arătat, mai arătăm bine… Însă contează și ce lași în urma ta.”, a precizat fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de apreciată de public și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Diana Enache este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton și face furori cu formele sale fără cusur și ținutele îndrăznețe. Artista a dezvăluit că nu a apelat deocamdată la ajutorul medicilor esteticieni și se menține în formă respectând cu strictețe câteva reguli simple. Mai mult, fiica lui Adrian Enache este adepta unui stil de viață sănătos și face mult sport.

„Sunt adepta lucrurilor naturale și naturiste. De multe ori o să mă vezi dimineața cu câte o lingură pe la ochi și niște castraveți, dar, în ultima perioadă, am mers foarte mult la o prietenă care și-a deschis un salon de înfrumusețare și are ultimele aparate. M-a făcut să văd și această latură. Am avut rezultate vizibile. Atunci am început să merg și la sală și să fac separat tratamente de îngrijire corporală.

Cred că e foarte important, mai ales în lumea artistică, să arăți foarte bine și să dai un mesaj de îngrijire fanilor tăi și oamenilor care te apreciază. Să te vadă tot timpul îngrijit, curat, fresh. Cred că e un lucru foarte important pentru artist și cred că este eticheta ta.”, a declarat vedeta.

Diana Enache arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista a precizat că nu are operații estetice și este adepta tratamentelor naturiste de înfrumusețare. Cântăreața se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite