luni, 24 iunie, 2024

Doina Teodoru radiază de fericire alături de iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Cum a cunoscut-o faimosul bucătar pe femeia care i-a cucerit inima

Doina Teodoru radiază de fericire alături de iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare. Deși între Doina Teodoru și iubitul ei este o diferență de vârstă de 18 ani, acest fapt nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Iată cum a cunoscut-o faimosul bucătar pe femeia care i-a cucerit inima.

Doina Teodoru radiază de fericire alături de iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu

Actrița Doina Teodoru trăiește de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste alături de faimosul chef Cătălin Scărlătescu. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața privată. Doina Teodoru și iubitul ei celebru au avut parte și de critici din partea unora care nu credeau că relația lor va dura, având în vedere diferența de vârstă de 18 ani dintre aceștia.

,,Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult… Ce să fac, dacă s-a născut mai greu?! (râde) Eu nu mă simt bătrân. (…) Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite.”, a declarat faimosul bucătar.

Doina Teodoru are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Actrița și Cătălin Scărlătescu nu ezită să se răsfețe ori de câte ori au ocazia cu vacanțe în locuri exotice. Tânăra artistă este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și dorește să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Doina Teodoru se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

O altă vedetă care arată spectaculos și se menține tânără este Denise Rifai. Îndrăgita prezentatoare atrage multe priviri și este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.

Ce planuri de viitor au cei doi îndrăgostiți

Cătălin Scărlătescu se declară un bărbat împlinit alături de Doina Teodoru, femeia care i-a cucerit inima. Cei doi se iubesc de mai bine de un an și au planuri mărețe de viitor. Recent, îndrăgitul bucătar a dezvăluit cum a cunoscut-o pe iubita sa, frumoasa actriță Doina Teodoru.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă.”, a declarat acesta.

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că deocamdată nu are planuri de căsătorie, dar nu exclude ca pe viitor să facă marele pas și să renunțe la statutul de burlac.

„La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește.”, a precizat faimosul bucătar.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și radiază de fericire împreună. Cei doi se declară împliniți și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de cuplu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite