vineri, 14 iunie, 2024

Lidia Fecioru, cel mai bun remediu pentru răceală. Cum se prepară

Cunoscuta vedetă de la Antena 3 Lidia Fecioru a spus recent într-o emisiune TV care este cel mai bun remediu pentru răceală. Celebra bioenergoterapeut a spus că această rețetă este ideală în sezonul rece deoarece ajută la creșterea imunității. Totodată, Lidia Fecioru mai spune că acest leac ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene.

Remediile naturiste ale Lidiei Fecioru sunt renumite pentru eficacitatea lor și ingredientele puternice. De data aceasta, ea a recomandat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” o rețetă pentru creșterea imunității. Acest leac este perfect în acest sezon, mai ales că gripa și răceala au început să-și facă de cap printre români.

Lidia Fecioru, cel mai bun remediu pentru răceală

Pentru a prepara această rețetă, ai nevoie de 100 grame de hrean, 100 grame de usturoi, 100 grame de ceapă și 300 grame de miere. Toate ingredientele se amestecă după ce au fost date prin mașina de tocat și au fost mărunțite bine. După omogenizare se poate consuma, câte trei linguri pe zi.

„Se poate face această cantitate pe jumătate pentru o săptămână de tratament, că tot suntem în perioada de gripă. Se pun 100 de grame de hrean, 100 de grame de usturoi, 100 de grame de ceapă, 300 de grame de miere, se amestecă toate după ce au fost date prin maşină şi se iau trei linguri pe zi.

În primul rând, creşte imunitatea şi, în al doilea rând, ne poate trata inclusiv bronşita. Leacul creşte imunitatea organismului, dar ajută şi la curăţarea vaselor de sânge craniene, bronşită, tuse”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

Acest tratament naturist trebuie ținut neapărat în frigider și se ia cu jumătate de oră înainte de fiecare masă, a explicat Lidia Fecioru în cadrul celebrei emisiuni.

„Tratamentul se ia cu jumătate de oră înainte de masă. O astfel de cură se ține timp de 14 zile. Îl depozităm într-un borcan, în frigider şi luăm câte o lingură de trei ori pe zi”, a mai spus Lidia Fecioru.

Face echipă bună cu Mihai Voropchievici la „Adevăruri ascunse”

Emisiunea „Adevăruri ascunse”, difuzată la Antena 3, este realizată de Cătălina Porumbel. Invitații permanenți Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici abordează teme care oferă o interpretare diferită a realității. În fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, aceștia caută explicații pentru evenimente de actualitate și fac previziuni.

Urmărind această emisiune de televiziune, privitorii pot afla cum să mediteze corect sau ce le prezic runele în funcție de zodie. Totodată, în rubrica „Leacul zilei”, Lidia Fecioru ne oferă sfaturi folositoare pentru sănătatea corpului, dar și a sufletului, ceea ce fac din „Adevăruri ascunse” o emisiune demnă de urmărit.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite