joi, 23 mai, 2024

Mihai Jurca, adevărul despre relația cu mama sa celebră. Motivul pentru care prezentatorul nu se afișează cu familia la evenimentele mondene

Mihai Jurca a dezvăluit recent care este adevărul despre relația cu mama sa celebră. Îndrăgitul prezentator al rubricii meteo de la Antena 1 are o carieră de succes și i-a călcat pe urme îndrăgitei Romica Jurca, una dintre cele mai longevive știriste din România. Dincolo de lumina reflectoarelor, Mihai Jurca este extrem de discret când vine vorba de viața privată și evită să ofere prea multe detalii despre soție și copii. Iată motivul pentru care prezentatorul nu se afișează cu familia la evenimentele mondene.

Mihai Jurca, adevărul despre relația cu mama sa celebră

Mihai Jurca este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Acesta a moștenit pasiunea pentru televiziune și meteo de la mama sa, Romica Jurca, o adevărată legendă când vine vorba de rubrica meteo de la TVR. Fiul vedetei se mândrește cu o carieră impresionantă, fiind jurnalist, prezentator tv și blogger de turism.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Mihai Jurca este un soț și un tată devotat. Acesta este căsătorit cu Cristina Toader, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit doi copii superbi. Faimosul prezentator al rubricii meteo de la Antena 1 are o relație foarte bună și cu mama sa, pe care o consideră un model de profesionalism și devotament față de profesie.

„Mi se întâmplă des s-o sun ca s-o mai întreb lucruri legate de vreme, mai ales când au loc schimbări, când începe să plouă mai tare, să ningă, atunci când vine canicula etc. Sunt lucruri pe care eu, care nu sunt de specialitate, le observ mai greu.

Ambii părinți sunt (ori au fost, în cazul tatălui meu) modele de urmat în viață. Mi-au transmis, înainte de toate, să fiu om. Să fiu bine-crescut, să fiu modest, să mă gândesc și la cei de lângă mine. Că restul vine pe parcurs.”, a declarat fiul Romicăi Jurca.

Mihai Jurca și mama sa au o relație extrem de apropiată și se bucură din plin de viața de familie. Celebra prezentatoare în vârstă de 67 de ani este o prezență discretă în lumea mondenă și preferă să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton.

Ce spune fiul Romicăi Jurca despre provocările vieții de familie

Mihai Jurca reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară un bărbat împlinit. Jurnalistul este tătic de gemeni și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Deși are o familie superbă, Mihai Jurca evită să se afișeze prea des cu soția, copiii și mama sa în lumina reflectoarelor. Acesta a încercat mereu să își țină oamenii dragi departe de ochii curioșilor.

Prezentatorul rubricii meteo este extrem de activ pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii din vacanțele sale împreună cu soția și cei doi copii. Mihai Jurca este pasionat de călătorii, motiv pentru care este și blogger de turism, oferindu-le îndrumări și sugestii celor care vor să meargă într-o vacanță de neuitat.

Mihai Jurca are o relație foarte bună cu mama sa, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soție și copii. Acesta se mândrește cu o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite