duminică, 3 martie, 2024

Mircea Radu, mărturisiri surprinzătoare despre soția sa, după 10 ani de căsnicie. ,,Mi-am dat seama ce merge şi ce nu…”

Mircea Radu a făcut recent mărturisiri surprinzătoare despre soția sa, după 10 ani de căsnicie. Faimosul prezentator tv a cucerit multe inimi în tinerețe, însă s-a îndrăgostit iremediabil de Raluca, actuala parteneră de viață, cu care are doi copii superbi. Mircea Radu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a reinventat pe plan profesional. Mai mult, acesta se dedică familiei și se declară un bărbat împlinit. Iată cum se descurcă îndrăgitul om de televiziune în ipostaza de soț și tată.

Mircea Radu, mărturisiri surprinzătoare despre soția sa, după 10 ani de căsnicie

Mircea Radu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De câțiva ani, fostul prezentator a renunțat la viața publică și s-a mutat la țară împreună cu soția și cei doi copii.

Mircea Radu se dedică mai mult familiei sale de care este tare mândru. Acesta se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Raluca, de profesie medic oncolog. Frumoasa lui parteneră de viață se afișează destul de rar la evenimentele mondene, preferând să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Fostul prezentator are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima și l-a făcut tată. Mircea Radu și Raluca s-au căsătorit în anul 2013, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Celebrul om de televiziune a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere între ei, însă Mircea Radu a fost fermecat de ochii celei care avea să îi devină soție.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu.”, a declarat acesta.

Un alt prezentator celebru care se dedică familiei și se declară un bărbat împlinit este Mihai Jurca. Acesta are o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de tătic.

Ce spune prezentatorul despre copiii săi

Mircea Radu are doi copii superbi împreună cu Raluca, pe Clara și Tudor. Prezentatorul și soția sa reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire. Recent, Mircea Radu a dezvăluit cum se descurcă în ipostaza de tată, dar și cine seamănă cel mai mult cu el și îi calcă pe urme.

„Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești. Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu.”, a mărturisit fostul prezentator tv.

Mircea Radu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes și o familie frumoasă pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite