miercuri, 17 aprilie, 2024

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt în culmea fericirii. Începutul de an vine cu vești foarte bune

Monica Davidescu și Aurelian Temisan sunt în culmea fericirii. Fanii actorului și al cuplului au început noul an cu vești grozave. Ultima premieră a Companiei de teatru Concordia a avut un mare succes la public.  După o reprezentație sold-out a piesei „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, în regia lui Alexandru Nagy, publicul a mai cerut o nouă reprezentare.

Potrivit unui comunicat remis de instituție, o a doua interpretare a piesei în care joacă Monica Davidescu și Aurelian Temișan, va avea loc pe 23 ianuarie 2023 de la ora 17.00, la cererea grupurilor de liceeni care au liber de la școală în ziua aceea.

Reprezentația de la 19.30 este deja sold-out. Spectacolul se joacă la Teatrul Național București la sala Studio.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt în culmea fericirii

Spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale în regia lui Alexandru Nagy, se adresează în aceeași măsură copiilor de colegiu și liceu, care vor avea bucuria de a se întâlni cu actori tineri precum Radu Ștefan Bănică, Monica Odagiu, Cosmin Vijeu și Adrian Nartea, dar este dedicat deopotrivă și părinților și bunicilor care îi vor redescoperi în noi ipostaze pe actorii generației lor, precum Monica Davidescu, Aurelian Temișan și Ovidiu Cuncea.

„Ziua de 23 este zi liberă și cum nu toată lumea pleacă din București, noi vom face ceea ce știm mai bine, jucăm cu bucurie un spectacol frumos, care dezleagă misterele Nopțîi Furtunoase într-un mod original, cu acțiuni noi și interpretări remarcabile.

Pariul regizorului cu sine însuși a fost câștigat așa cum s-a văzut la aplauzele și bucuria efervescentă de la avanpremieră și premieră”, se arată în comunicatul transmis de îndrăgita actriță Monica Davidescu, purtător de cuvânt al Companiei de teatru Concordia.

Ce alte reprezentații puteți urmări la Compania de teatru Concordia

Compania de teatru Concordia anunță și noi reprezentații ale spectacolelor: „Divorțul anului”, în data de 28 ianuarie, la sala Dalles, ora 19.30, „Eu te cred, dar… tu mă minți”, în data de 13 februarie, la sala Studio din Teatrul Național București, la ora 19.30. De asemenea, Aurelian Temișan va susține un nou concert „…de dragoste”.

Îl vei putea admira pe îndrăgitul artist la Teatrul Național București, în data de 27 februarie, la ora 19.30. Va fi acompaniat de Orchestra Simfonică București și Cardinal Show Orchestra sub bagheta lui Andrei Tudor.

Biletele pentru spectacole și concert se găsesc pe Bilet.ro, Mystage.ro și la casa de bilete a Teatrului Național București.

Începe și turneul piesei de teatru „O noapte furtunoasă”. Vor fi spectacole la Constanța (29 ianuarie), Ploiești (30 ianuarie), Pitești (6 februarie) și Galați (28 februarie). Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite