miercuri, 24 iulie, 2024

Monica Gabor, acuzată de prieteni că nu vrea să îl ajute pe fostul soț, Irinel Columbeanu. ,,Fă ceva pentru el, se stinge ca o lumânare…”

Monica Gabor este acuzată de prieteni că nu vrea să îl ajute pe fostul soț, Irinel Columbeanu. Milionarul de altădată locuiește acum la un azil, însă nu are bani pentru a plăti cheltuielile și riscă să ajungă în stradă. Mai mult, Irinel Columbeanu și-a pierdut locuința de lux și afacerile, iar viața sa a luat o întorsătură neașteptată. Unii îl critică pe fostul afacerist, iar alții sunt șocați de lipsa de reacție a fostei sale soții, Monica Gabor. Iată ce mesaj a transmis Irinel Columbeanu din azilul în care locuiește.

Monica Gabor, acuzată de prieteni că nu vrea să îl ajute pe fostul soț, Irinel Columbeanu

Fostul milionar Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație uluitoare. Acesta și-a pierdut locuința, afacerile de succes și în prezent stă la un azil. Situația sa financiară este precară, astfel că Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil pentru că nu poate plăti toate cheltuielile.

Columbeanu a mărturisit că se simte bine la azil, însă cere ajutorul prietenilor săi, dar și ajutorul fostei sale soții, Monica Gabor, cu care a rămas în relații bune după divorț.

,,Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Dacă Cel de Sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu, eu tot zic că va fi bine pentru mine.

Am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu. Eu cred mult și în numerologie, ca să zic așa. Locuiesc în camera numărul 22 și îmi aduc aminte că atunci când m-am însurat cu Monica, era tot data de 22 iulie. Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris… Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita…”, a  povestit Irinel Columbeanu.

Mulți o critică pe Monica Gabor pentru că nu îl ajută financiar pe fostul soț și nu este preocupată de starea de sănătate a acestuia.

„Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu??? Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arăta de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să-i dai o pensie de 100$ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el, pentru că se stinge ca o lumânare. Nu e corect!”, este unul dintre mesajele de pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a transmis patronul azilului în care locuiește fostul milionar

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azilul în care locuiește acum deoarece nu are bani pentru a plăti toate cheltuielile. Directorul azilului a făcut apel la bunătatea prietenilor fostului milionar și speră că cineva îl va ajuta din punct de vedere financiar.

„El acum trăiește dintr-un venit de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel Columbeanu și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență.”, a declarat Ion Cassian, directorul azilului.

Irinel Columbeanu și-a pierdut locuința și toate afacerile, iar în prezent să la un azil. Fostul milionar riscă să ajungă în stradă și cere ajutorul fostei sale soții, Monica Gabor. Mulți o critică pe fosta doamnă Columbeanu pentru că nu îi pasă de fostul soț, iar alții îl sancționează pe Irinel Columbeanu pentru situația în care a ajuns.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.