vineri, 14 iunie, 2024

Cătălin Bordea nu dorește să își refacă viața amoroasă după divorț. Comediantul a jignit-o în public pe fosta soție infidelă

Cătălin Bordea a dezvăluit recent că nu dorește să își refacă viața amoroasă după divorț. Artistul a fost trădat de partenera sa, Livia, cu cel mai bun prieten al său. Actorul de stand-up comedy se reface cu greu și nu ezită să posteze mesaje acide pentru femeia care l-a înșelat după 11 ani de relație. Comediantul a jignit-o în public pe fosta soție infidelă.

Cătălin Bordea nu dorește să își refacă viața amoroasă după divorț

Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au ajuns la divorț, după 11 ani de relație. Mariajul  celor doi s-a încheiat la dorința brunetei care și-a găsit fericirea în brațele lui Spike, cel mai bun prieten al lui Cătălin Bordea.

Comediantul nu a dorit să pună punct căsniciei și a încercat de multe ori să salveze relația, însă soția sa nu a vrut acest lucru. La câteva luni de la divorț, Cătălin Bordea a dezvăluit că nu are de gând să își refacă viața amoroasă și se simte bine în rolul de bărbat singur.

„Nici nu se pune problema să îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred că e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație să rămâi o perioadă singur. (…) Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb.”, a declarat actorul.

Ce mesaj a transmis comediantul pentru fosta soție

Cătălin Bordea a vorbit recent despre suferințele sale cauzate de trădarea partenerei sale de viață, Livia. Bruneta l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, Spike. Deși a trecut ceva timp de la încheierea mariajului, Cătălin Bordea nu poate accepta eșecul în dragoste și are doar replici acide pentru femeia care l-a trădat. Într-o discuție cu prietenul său, Nelu Cortea, Cătălin Bordea a jignit-o pe fosta soție.

,,Asta nu e prima prea prăbușire. Problema e că nu mai am parașută.”, a spus comediantul, făcând aluzie la fosta soție.

Deși s-a speculat în lumea mondenă că actorul și-a refăcut viața, fiind surprins în compania unei brunete misterioase, Cătălin Bordea a negat că ar avea o relație și a precizat că femeia este doar o prietenă de-a sa.

„Eram doar prieteni și atât. Sunt singur și deocamdată îmi este bine așa. Nu vorbesc despre nimeni altcineva în afară de mine, perioada asta este despre mine. Nu am o relație în acest moment, nici nu a fost o relație.”, a mărturisit acesta.

Cătălin Bordea a vorbit recent despre suferințele sale de după divorț și a dezvăluit că nu este dispus deocamdată să își refacă viața amoroasă. Comediantul a rămas marcat de trădarea soției sale, Livia, care l-a înșelat cu cel mai bun prieten. Cătălin Bordea se dedică în prezent carierei sale, dar nu ezită să facă aluzii și să transmită mesaje acide la adresa fostei partenere de viață. Recent, actorul a jignit-o pe Livia, și a precizat că nu o poate ierta pentru că l-a înșelat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.