Octavia Geamănu a fost la un pas de divorț. Ce spune prezentatoarea de știri despre problemele din căsnicia sa

Publicat:

Octavia Geamănu a fost la un pas de divorț. Îndrăgita știristă a recunoscut că a avut parte de multe momente grele în mariajul său cu Marian Ionescu. Prezentatoarea este căsătorită cu faimosul artist de 7 ani și au împreună un băiețel de care sunt tare mândri. În pofida situațiilor tensionate din viața de cuplu, Octavia Geamănu și soțul ei au reușit să treacă peste toate împreună și să își salveze relația. Iată ce spune prezentatoarea de știri despre problemele din căsnicia sa.

Octavia Geamănu a fost la un pas de divorț

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Octavia Geamănu are o familie frumoasă de care este tare mândră.

Știrista a recunoscut că mariajul ei a fost greu încercat, însă a reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu. Vedeta este căsătorită de 7 ani cu Marian Ionescu, membru al trupei Direcția 5. Celebra prezentatoare de știri a dezvăluit că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere și că povestea de iubire dintre ea și soțul ei a evoluat destul de greu.

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. “Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?” Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului. (…) L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne.”, a mărturisit vedeta tv.

Octavia Geamănu a dezvăluit că nu puține au fost momentele tensionate în viața de cuplu, dar a reușit să treacă peste situațiile grele împreună cu partenerul ei de viață. Cei doi au împreună un băiețel, pe Andrei, de care sunt tare mândri. Știrista reușește de minune să îmbine profesia cu viața de famile și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Îndrăgita prezentatoare de știri arată spectaculos la vârsta de 39 de ani. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Ce spune știrista despre partenerul ei de viață

Octava Geamănu și Marian Ionescu formează unul dintre cel mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de 7 ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Prezentatoarea de știri a dezvăluit secretul mariajului ei longeviv și cum reușește să gestioneze problemele din viața de cuplu.

,,Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km. Se termină tot când ai o teamă. (…)

Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place.”, a mărturisit știrista.

Deși a avut parte de multe momente grele în căsnicie, Octavia Geamănu a reușit să gestioneze situațiile tensionate din viața de cuplu, iar în prezent se mândrește cu familia sa frumoasă. Vedeta se declară o femeie împlinită alături de soțul ei celebru și se bucură din plin de rolul de mamă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite