luni, 15 aprilie, 2024

Rețetă de slăbit cu lămâie. Cum să slăbești în mod eficient și sănătos

Dieta cu lămâie este o metodă de slăbire care are două beneficii principale: curățarea organismului și pierderea kilogramelor nedorite. Această dietă este o mină de aur fără care nu are niciun pericol.

Dieta cu lămâie este de 20 de zile. După trezire, se recomandă să bei suc de lămâie stors într-un pahar cu apă pe stomacul gol. Există o versiune mai flexibilă a acestei diete: este vorba despre împărțirea sucului în băuturi și alimente pe parcursul zilei.

Din ziua 1 până în ziua 10: numărul de lămâi depinde de ziua dietei:

ziua 1 = 1 lămâie;

ziua 2 = 2 lămâi;

ziua 10 = 10 lămâi.

Din ziua 11 până în ziua 20: procesul este inversat.

Ziua 11 = 10 lămâi;

ziua 12 = 9 lămâi;

ziua 20 = 1 lămâie.

Rețetă de slăbit cu lămâie

Dieta cu lămâie trebuie inclusă într-o dietă echilibrată, variată și ușor hipocalorică: carne, pește, ouă, legume și fructe, produse din cereale integrale. Lămâia este folosită pentru funcțiile sale în organism precum:

Stimulenții digestivi: atunci când sistemul digestiv nu funcționează corect, poate apărea creșterea în greutate. Stimulează saliva și sucurile gastrice, activează secreția de bilă, toate componentele necesare digestiei.

Detoxifică deoarece este bogată în compuși antioxidanți precum vitamina C.

Eficacitate: Are capacitatea de alcalinizare. Ajută la restabilirea pH-ului organismului, la fel ca o dietă acid-alcalină. Acest lucru ajută la pierderea în greutate.

Sfaturi de urmat în dieta de slăbit cu lămâie

Băutul sucului de lămâie pe stomacul gol poate fi dificil. Rețineți că este mai ușor să beți cu apă călduță, dar nu prea fierbinte, pentru a nu distruge vitamina C.

Pentru beneficii maxime, stoarceți lămâia chiar înainte de a o mânca. Asigurați-vă că folosiți suc de lămâie, stors singur, organic, pentru a nu fi plin de pesticide, ceea ce este contraproductiv.

Respectați echilibrul nutrițional al mesei pentru a nu strica sucul de lămâie. Nu vă supraîncărcați vezica biliară, ficatul, rinichii: fără alcool, grăsimi, sare, zahăr, coloranți, conservanți, aditivi. Este de preferat peștele în locul cărnii și preparatelor organice.

Spălați-vă dinții pentru a evita deteriorarea smalțului (dar așteptați o jumătate de oră după masă pentru a preveni ca periajul să afecteze smalțul).

Printre avantajele acestei diete putem enumera:

scaderea semnificativă în greutate;

nu declanșeaza un sentiment de foame sau frustrare;

detoxifică organismul;

oferă bunăstare și nu duce la o stare de oboseală;

este ușor de urmat

Această dietă de slăbit cu lămâie nu prezintă constrângeri majore și nu are cu adevărat dezavantaje. Aveți grija la coaja de lămâie daca aveți arsuri la stomac, un ulcer sau dacă sunteți predispus la probleme renale sau afecțiuni ale vezicii biliare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite