marți, 5 decembrie, 2023

Rona Hartner și-a făcut testamentul, după ce medicii i-au dat o veste dureroasă. ,,Mi-am cumpărat și loc de veci!”

Rona Hartner și-a făcut testamentul, după ce medicii  i-au dat o veste dureroasă. Artista a fost diagnosticată, din nou, cu cancer, însă de această dată boala a recidivat sever. Vedeta a aflat în urmă cu o lună că are cancer la plămâni și metastaze la creier. Rona Hartner face un tratament complex în Franța, iar recent a oferit detalii dureroase despre starea sa de sănătate.

Rona Hartner și-a făcut testamentul, după ce medicii i-au dat o veste dureroasă

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este cunoscută de public pentru energia sa debordantă și zâmbetul molipsitor. Rona Hartner trece în prezent prin momente extrem de grele. Aceasta a aflat că boala necruțătoare pe care a învins-o în urmă cu câțiva ani a recidivat, iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt, cancer la plămâni și metastaze la creier.

Artista este internată într-un spital din Franța și face un tratament sever. Vedeta încearcă să lupte cu boala, însă medicii sunt rezervați. Vedeta a decis să își facă testamentul și și-a cumpărat loc de veci. Artista a oferit detalii dureroase despre starea sa de sănătate și a vorbit de pe patul de spital despre suferințele prin care trece.

,,A fost greu! În luna iulie mi-am cumpărat și loc de veci! (…) Am obosit, nu mai am suflu. (…) Știu că Dumnezeu are un plan pentru mine. În fiecare zi la 8.30 dimineața mă împărtășesc! Eu nu am voie să plâng. Am multe miracole, mă vedeți acum că sunt mai împlinită. (…)

Am fost cu copilul meu care ieșise de la școală de make-up artist, era fericită, a luat diplomă, peste 3 zile mergeam la notar cu copilul ca să-mi fac testamentul, să-i las totul! (…) Am intrat într-un post, nu puteam să mănânc, nu mai aveam gust, nimic. Am zis că  eu las totul baltă, mă așez într-un pat și dorm, am avut maslu, apă sfințită în fiecare zi…”, a mărturisit Rona Hartner.

Ce tratamente costisitoare face vedeta

Rona Hartner este internată într-un spital din Franța și face tratamente severe care să o ajute în lupta cu boala nemiloasă. Artista investește sume uriașe în curele cu citostatice, însă medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea de sănătate a vedetei.

Cu toate acestea, Rona Hartner încearcă să fie puternică și face orice pentru a învinge cancerul. Aceasta face sport cât mai mult posibil pentru a-și reface capacitatea pulmonară.

,,Am reluat sportul, fac cam 7-8 kilometri de mers pe jos pe zi. Am reluat sala, fac bicicletă, lucrez foarte mult pe stretching fiindcă nu pot să fac încă forță, obosește inima foarte tare din cauza citostaticelor. Apoi merg și înot la mare. Singura chestie glumeață este că sunt obligată să înot îmbrăcată din cap până în picioare.

Adică am un costum de baie complet, întreg, pentru că nu am voie să mă afișez deloc la soare și profit să fac sport și în apă. Am reluat sportul bine, nu în glumă, pentru că este singură soluție să îmi refac capacitatea pulmonară! Așa că la trei săptămâni după începutul citostaticelor deja fac sport cam două ore pe zi!”, a declarat vedeta.

Rona Hartner trece prin momente extrem de grele și luptă cu o boală nemiloasă. Artista are cancer la plămâni și metastaze la creier, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale. În pofida diagnosticului crunt, vedeta se menține puternică și încearcă să faccă orice pentru a se simți mai bine.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.