marți, 5 decembrie, 2023

Ana Baniciu s-a căsătorit. Ce ținută a ales vedeta pentru ziua cea mare

Ana Baniciu s-a căsătorit cu alesul ei, Edy Kovacs. După 2 ani de relație, artista și iubitul ei au ajuns în fața Ofițerului de Stare Civilă și și-au unit destinele. Ana Baniciu a strălucit la propriu și a atras privirile tuturor cu vestimentația sa. Iată ce ținută a ales vedeta pentru ziua cea mare.

Ana Baniciu s-a căsătorit

Ana Baniciu a făcut marele pas și s-a căsătorit civil pe 8 septembrie. Artista și Edy Kovacs au decis să se căsătorească după 2 ani de relație, iar vestea i-a bucurat pe mulți. Ana Baniciu și partenerul ei au rostit un DA hotărât la Starea Civilă, iar la fericitul eveniment au participat prietenii mirilor și familia.

Ana Baniciu a făcut furori cu ținuta sa, o rochie albă în stil clasic, la care a adăugat un sacou elegant, iar mirele a purtat un costum alb cu pantaloni gri. Cei doi au făcut furori în ziua cea mare. Ana Baniciu a oferit câteva detalii despre frumosul eveniment și a declarat că se pregătește pentru petrecerea de nuntă, care va fi una atipică.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nuntă pe sufletul nostru. Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă.

Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta. Au fost foarte ocupați toți cei care ne ajută și abia acum începe să punem la punct totul. Rochia de mireasă este în lucru, de abia aștept să merg la probă. Voi avea două rochii, nu fac parada modei la nunta mea. Vreau să fie totul cât mai bine gândit.

Nunta este în foarte scurt timp, am intrat pe ultima sută de metri, suntem stresați puțin, toți m-au sfătuit toți până acum să nu fiu o mireasă stresată și stresantă, dar nu îmi iese. Ne dorim să fie totul frumos, e o nuntă mai atipică, mai diferită și atunci avem planuri măricele.”, a mărturisit Ana Baniciu.

Ce mesaj a postat artista în ziua cea mare

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu de 2 ani, iar recent au decis să se căsătorească. Pe 8 septembrie a avut loc Cununia Civilă, iar în curând va fi nunta. Artista a recunoscut că își dorește o nuntă atipică și nu va ține cont de tradiții. La Cununia Civilă au participat prietenii celor doi și părinții. Vedeta a postat câteva fotografii de la eveniment și un mesaj emoționant.

,,Dragilor, azi ne-am luat! Cu iubire și respect ne-am promis sa rămânem unul lângă altul până la final.

Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare!”, a scris vedeta pe Instagram.

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Cei doi trăiesc de aproape doi ani o frumoasă poveste de dragoste și au decis să formeze o familie. Ana Baniciu și soțul ei se pregătesc pentru petrecerea de nuntă, care va avea loc în curând.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.