luni, 25 septembrie, 2023

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Cu cine va fi înlocuită prezentatoarea

Roxana Hulpe, prezentatoarea știrilor matinale de weekend, pleacă de la Pro TV, aceasta urmând să devină mamă anul viitor. Jurnalista a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a fost cerută în căsătorie în această vară de iubitul ei, Bogdan Rădulescu. Cei doi au făcut nunta la începutul toamnei, pentru ca mai apoi să se afle că Roxana Hulpe urmează să nască o fetiţă.

Roxana Hulpe, îndrăgita prezentatoarea a Ştirilor ProTV, se pregătește să devină mamă, astfel că a fost nevoită să intre în concediu prenatal. Anunţul a fost făcut de colegul de prezentare al vedetei, Cosmin Stan.

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV

Prezentatorea ştirilor a fost cerută în căsătorie în această vară de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, iar acum este însărcinată şi urmează să nască o fetiţă.

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV
Roxana Hulpe s-a căsătorit în această toamnă cu iubitul ei, Bogdan Rădulescu

„Îi dăm de astăzi un mic răgaz colegei @roxanahulpe ca să se pregăteasca pentru marea minune care va apărea în viața ei dar o așteptăm repede înapoi la @stirileprotvro! Să te bucuri de fiecare clipă din noua ta viață care va începe imediat”, a fost mesajul postat pe Instagram de Cosmin Stan.

Și Roxana Hulpe, care a luat 20 de kilograme pe tot parcursul sarcinii, a confirmat că nu va mai putea fi văzută la TV pentru o perioadă.

„E multă bucurie, dar cu un nod mare în gât, căci aici e acasă. De ani de zile suntem împreună atât #peteren cât și la jurnal weekend de weekend și e bucurie și plăcere. Vă mulțumesc că sunteți! Abia aștept să ne revedem!”, a transmis Roxana Hulpe.

Cine o va înlocui pe Roxana Hulpe

Însă, odată cu plecarea Roxanei Hulpe de la Pro TV apărea o necunoscută, și anume cine va prezenta știrile matinale de weekend în locul ei. Ei bine, vedeta a ținut să le transmită fanilor săi și cine îi va ține locul. Astfel, Andreea Marinescu și Lavinia Petrea se vor afla, pe rând, la pupitrul știrilor și în weekend, alături de Cosmin Stan.

„Până atunci însă minunatele mele colege @andreeamarinescu.official și @laviniapetrea vor avea alarmă și în weekend, nu doar în timpul săptămânii, pentru că vor face echipă cu Cosmin în fiecare sâmbătă și duminică”, a mai precizat Roxana Hulpe.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.