sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Soția lui Adrian Nartea, o prezență discretă la evenimentele mondene. Ce spune celebrul actor despre problemele din căsnicie

Soția lui Adrian Nartea este o prezență discretă la evenimentele mondene. Dacă pe îndrăgitul artist îl cunoaște toată lumea și se bucură din plin de succes în carieră, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Alina Ferinceac, partenera lui de viață. Adrian Nartea și soția sa formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din lumea mondenă. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de lumina reflectoarelor. Iată ce spune celebrul actor despre problemele din căsnicie.

Soția lui Adrian Nartea, o prezență discretă la evenimentele mondene

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Adrian Nartea se mândrește cu familia sa frumoasă și se declară un bărbat împlinit în viața privată. Actorul are două fetițe superbe și radiază de fericire alături de partenera lui de viață.

Adrian Nartea este căsătorit de mulți ani cu Alina Ferinceac, de profesie make-up artist. Aceasta este o prezență rară la evenimentele mondene și își dorește să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Soția lui Adrian Nartea a renunțat pentru o perioadă la cariera sa pentru a se dedica în totalitate familiei.

Carismaticul actor a vorbit recent despre căsnicia sa și a dezvăluit cum reușește să gestioneze conflictele împreună cu partenera lui de viață. Artistul a mărturisit care sunt secretele mariajului său longeviv.

„Suntem împreună din 2010, avem aproape 13 ani, avem vreo 8 ani de căsnicie. Secretul? Nu știu dacă există un secret, ci pur și simplu faptul că îți recunoști care sunt valorile și ce îți dorești de la viață și dacă lucrurile au coincis la amândoi, cumva ne înțelegem în funcție de asta. Nu știu cum să zic. (…)

Au existat, adică există plusuri, există minusuri, nimic să zic radical. Există crize ca în orice relație, important este ca, după ce se întâmplă toate lucrurile astea, să vezi ce contează pentru tine, să fii egoist! Și atunci, amândoi fiind egoiști, cumva ne-am reîntâlnit să zic așa. Nu știu dacă există vreun secret, cât pur și simplu o strategie corectă să rezolvi anumite perioade de criză.”, a declarat acesta.

De viața de familie se bucură din plin și Andi Moisescu. Faimosul om de televiziune este căsătorit de mulți ani cu Olivia Steer și se declară un bărbat împlinit. Aceștia au împreună doi copii și radiază de fericire de când sunt părinți.

Ce spune actorul despre partenera lui de viață

Adrian Nartea și Alina Ferinceac formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de familia lor și se afișează destul de rar în lumina reflectoarelor. Deși nu dorește să apară în showbiz-ul autohton, soția lui Adrian Nartea arată spectaculos și face furori când se afișează în spațiul public.

Actorul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă și i-a dăruit doi copii superbi. Artistul se consideră un bărbat norocos și este recunoscător frumoasei sale soții că i-a fost alături în cele mai grele momente.

,,Momente fericite au fost destule, dar la fel și triste. La urma urmei… așa e viața: un echilibru între bine și rău, între greu și ușor. Fericire am simțit când m-am căsătorit cu Alina, când s-au născut Mara și Petra, când am petrecut timp doar noi și am știut să ne bucurăm de ceea ce aveam.”, a declarat actorul.

Soția lui Adrian Nartea nu dorește să apară în lumina reflectoarelor și se dedică în totalitate familiei sale de care este tare mândră. Alina Ferinceac și Adrian Nartea se bucură din plin de viață și radiază de fericire de când sunt părinți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite