duminică, 21 iulie, 2024

Tania Budi, o prezență răvășitoare la vârsta de 55 de ani. „Sunt mai curtată acum decât am fost când eram puștoaică…”

Tania Budi este o prezență răvășitoare la vârsta de 55 de ani. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Tania Budi este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă de ceva vreme evită să vorbească despre planul amoros. Iată ce spune Tania Budi despre relațiile sale de dragoste și trecutul controversat.

Tania Budi, o prezență răvășitoare la vârsta de 55 de ani

Tania Budi este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Vedeta are o carieră de succes în modelling și televiziune, însă de ceva vreme se bucură de succes în afaceri. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, vedeta se bucură din plin de viață și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Tania Budi arată spectaculos la vârsta de 55 de ani și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să se mențină în formă. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Recent, Tania Budi a vorbit despre trecutul ei amoros, dezvăluind dacă are sau nu o relație și ce a învățat din suferințele din dragoste.

,,Eu nu vorbesc niciodată despre viața personală. Nu mă afișez niciodată cu vorbe care să denote că aș fi sau nu îndrăgostită. Sunt când vreau, cred că am căpătat o libertate care a venit cu vârsta, cu înțelepciunea. Sunt curtată acum decât am fost când eram puștoaică. Toate greșelile au fost cu un scop. Scopul a fost să mă duc înspre ce îmi trebuie mie.”, a declarat aceasta.

Tania Budi se bucură din plin de viață și nu ține cont de vârstă. Vedeta nu regretă că nu are copii și se dedică profesiei sale de succes. Aceasta deține mai multe afaceri în Constanța și deține o avere impresionantă. O altă vedetă care se menține tânără și se mândrește cu o siluetă fără cusur este Anca Serea. Soția lui Adrian Sînă se bucură din plin de viața de familie și reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal.

Și celebra cântăreață Oana Radu a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase. Vedeta a slăbit spectaculos și a apelat la medicul estetician pentru a avea înfățișarea mult dorită. Artista se mândrește în prezent cu o siluetă fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă în prezent vedeta

Tania Budi s-a retras de ceva vreme din modelling și televiziune și s-a reinventat pe plan prfesional. Aceasta și-a încercat nororcul în afaceri și se bucură de un succes impresionant. Vedeta deține mai multe restaurante și cluburi în Constanța împreună cu fratele ei.

„Am afaceri în Constanța care merg foarte bine, iar acum cu fratele meu mai deschidem un club lounge. Este al cincilea sau al șaselea, nu mai știu, dar am mai închis din cauza pandemiei un club.

Mă distrez foarte mult, am știut să-mi creez personalul, managerii, am avut și noroc de oameni buni, am mult timp liber și mi-l ocup pentru mine, pentru tot ce înseamnă prietenii mei, cultură, am o viață foarte frumoasă.”, a precizat aceasta.

Tania Budi se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 55 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de viață. Pe plan profesional, aceasta are succes în afaceri și se răsfață ori de câte ori are ocazia cu vacanțe în locuri exclusiviste. Tania Budi este extrem de discretă când vine vorba de planul amoros și nu a dorit să precizeze dacă se află într-o relație.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite