duminică, 12 mai, 2024

Theo Rose, un nou pictorial incendiar cu burtica de gravidă la vedere. ,,Eu nu am niciun fel de limită…”

Theo Rose a făcut recent un pictorial incendiar cu burtica de gravidă la vedere. Artista va naște în curând și se bucură de perioada prin care trece. Îndrăgita cântăreață așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și radiază de fericire. Recent, Theo Rose s-a pozat în câteva ținute îndrăznețe și extrem de mulate care i-au scos în evidență burtica de gravidă.

Theo Rose, un nou pictorial incendiar cu burtica de gravidă la vedere

Theo Rose este în culmea fericirii. Artista va aduce pe lume în curând un copil și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Vedeta și iubitul ei, Anghel Damian, vor deveni părinți pentru prima dată și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe.

Theo Rose și-a surprins din nou fanii cu un pictorial incendiar cu burtica de gravidă la vedere. Aceasta a dezvăluit motivul pentru care a acceptat să pozeze aproape goală.

,,Am făcut niște poze îndrăznețe. Am râs cu ăștia la final, pentru că eu nu am vrut să fac poze de gravidă, deși îmi place să văd la alte fete. Eu nu mă regăsesc, pentru că eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele alea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine ori găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Artista este mai fericită ca oricând și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața privată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de tatăl copilului ei.

De viața de familie se bucură din plin și Cleopatra Stratan. Artista este căsătorită cu Edward Sanda și radiază de fericire alături de acesta. Cei doi se dedică muzicii, iar pe viitor își doresc să devină părinți.

Ce spune artista despre fotografiile îndrăznețe

Theo Rose s-a inspirat de la o influnceriță celebră și a realizat un pictorial incendiar cu burtica la vedere. Artista a mărturisit că se așteaptă să fie criticată de unii, însă își asumă pozele îndrăznețe. Vedeta a postat fotografiile și mai multe filmulețe pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Cântăreața nu regretă decizia luată și este sigură că pe viitor își va aminti cu drag de pictorialul inedit.

,,Am găsit niște idei pe net la o fată pe care o urmăream, le-am arătat ideile și am construit pe baza lor. Le-am zis că eu nu am niciun fel de limită, hai să pozăm, pentru că nu se știe niciodată dacă eu o să mai arăt așa. Hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât, a om.”, a mai precizat artista.

Theo Rose va deveni în curând mamă și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Artista s-a pozat din nou în ipostaze sexy cu burtica de gravidă la vedere. Cântăreața este extrem de apreciată de public și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite