luni, 24 iunie, 2024

Un polițist a fost obligat să șteargă de pe Facebook o poză în uniformă! Reacția lui i-a adus mii de vizualizări și comentarii

Un polițist din Mehedinți a fost obligat să șteargă de pe Facebook o poză în uniformă. Polițistul Robert Popa, de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Mehedinți, a publicat ulterior pe pagina sa de Facebook discuția avută cu superiorul său, în care cel din urmă avea mai multe greșeli gramaticale. Polițistul de la Rutieră și-a anunțat urmăritorii că va face public numele superiorului în momentul în care va avea 10.000 de reacții la postare. Pe lângă pagina personală de Facebook, Robert Popa, are și un blog, unde are peste 14.000 de urmăritori.

Un polițist a fost obligat să șteargă de pe Facebook o poză în uniformă!

Polițistul de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Mehedinți a postat, în urmă cu câteva zile, o poză cu el, în timpul serviciului, oprind un autocar. Robert Popa povestește pe pagina sa de pe rețeaua de socializare că un superior i-a solicitat să șteargă poza de pe Facebook. Tânărul polițist a refuzat să facă asta, susținând că este ilegal să i se ceară așa ceva. Mai mult, Robert Popa a revenit cu o postare în care a redat discuția purtată cu superiorul său și în care se pot vedea mai multe greșeli făcute de către cel din urmă.

„Șterge poza de o ai în uniformă, e un ordin!“ își începe postarea Robert Popa, care povestește că șeful său l-a sunat și i-a spus că din dispoziția adjunctului inspectoratului să șteargă poza deoarece este în uniformă.

În condițiile în care tânărul polițist mai avea o poză în uniformă postată la profil și-a întrebat superiorul pe care dintre acestea să le șteargă, iar răspunsul a fost „ambele“.

Robert Popa susține că nu este interzis să posteze o poză cu el în uniformă, drept pentru care i-a transmis șefului său nu va șterge nicio poză.

După câteva minute, polițistul a fost sunat de o persoană care s-a recomandat ca fiind adjunctul inspectoratului. Acesta din urmă i-a spus că din dispoziția secretarului de stat să șteargă ambele poze.

Din nou, Robert Popa a refuzat să șteargă pozele și a precizat că șefii au vrut să îl cerceteze disciplinar, însă au renunțat după ce au aflat că face parte din Sindicatul Europol.

Pus să semneze că nu mai postează poze cu el în uniformă: „Cred că vrei să ne stricăm prietenia!“

A doua zi după discuțiile avute cu superiorii săi, Robert Popa a povestit că a fost obligat să semneze că nu va mai posta poze cu el în uniformă pe Facebook.

„Am fost sunat de șeful meu și mi s-a spus că trebuie să semnez un tabel că am luat la cunoștință să nu mai pun poze în uniformă. Știind că am dreptate, am căutat repede prin toate dispozițiile cu privire la portul uniformei și nu am găsit nimic care să menționeze așa ceva. I-am dat șefului un mesaj pe whatsapp și i-am spus că nu există o asemenea dispoziție, iar tabelul nu l-am semnat pentru că nu are anexată la el dispoziția la care se face referire. Ca să vedeți cât de rău fac aceste funcții de împuternicire, făcându-i pe cei împuterniciți să se creadă stăpâni, iar pe noi niște sclavi pe plantație, mi s-a spus că dispoziția este verbală“, a scris Robert Popa pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, tânărul polițist a postat discuția purtată cu superiorul său, din care se observă mai multe greșeli gramaticale făcute de acesta din urmă.

„⁃ Knd vi la sediu i ei tabelul si vi cu el la mine, zise șeful meu

⁃ Bine dar tot nu semnez, spun eu în prostia mea.

⁃ Asta e părerea ta…

⁃ Șefu, dacă nu văd dispoziția nu semnez. Dispoziții ilegale nu semnez.

⁃ Cred că vrei să ne stricăm “prietenia”, a fost discuția postată de tânărul polițist.

După aceste postări, Robert Popa a primit mii de aprecieri din partea internauților, cărora le-a transmis că va face public numele superiorului în momentul în care va ajunge la 10.000 de reacții.

Robert Popa este polițist la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Mehedinți și a devenit cunoscut după ce a oprit în trafic un personaj influent din Mehedinți căruia i-a suspendat permisul, iar în momentul în care acesta l-a amenințat, l-a dat în judecată.

Judecătorii au decis atunci ca polițistul să primească daune morale în valoare 5.000 lei, bani pe care Robert Popa i-a dat unui ONG care se ocupă de problemele copiilor cu dizabilități neurologice.

Acum, Robert Popa a povestit cum a fost obligat să șteargă de pe Facebook o poză în uniformă de către superiorii săi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite