luni, 24 iunie, 2024

Un tâmplar a descoperit chipul lui Iisus într-un blat de lemn. Ce reacții a primit pe internet

Mat Askham, un tâmplar din Marea Britanie, susține că a descoperit chipul lui Iisus într-un blat de lemn, în timp ce finisa un dulap de bucătărie. Entuziasmat de această întâmplare, el a postat imaginea pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, tâmplarul a avut parte de o experiență neplăcută, primind foarte multe reacții acide din partea internauților.

Chipul lui Iisus Hristos s-a arătat de nenumărate ori în diferite locuri şi pe diferite obiecte de-a lungul anilor. Iar unele dintre acestea au făcut deja înconjurul lumii, pe Internet. Dacă unii au interpretat aceste apariţii ca pe nişte semne divine, alte persoane cred că au fost simple coincidenţe provocate de anumite circumstanţe sau chiar iluzii optice.

Un tâmplar pretinde că a descoperit chipul lui Iisus într-un blat de lemn

Iisus Hristos i s-a arătat unui tâmplar din sud-vestul Angliei, în blatul de lemn al unui dulap de bucătărie. Mat Askham, în vârstă de 51 de ani, a făcut publică descoperirea, pe rețelele sociale, însă reacțiile primite i-au lăsat un gust amar.

tâmplar chipul lui Iisus lemn
Internauții au râs de descoperirea lui Mat Askham

Mat Askham, din Exeter, Marea Britanie, finisa un dulap de bucătărie, când a observat că o față a corpului de mobilier prezenta liniile unui chip. Bărbatul este sigur că Iisus Hristos însuși i s-a arătat și s-a grăbit să-și anunțe cunoscuții de pe Facebook. Fața sa nu s-a luminat deloc când a văzut comentariile răutăcioase ale celor care au intrat în contact cu postarea.

„În sfârșit, oamenii vor crede că Chewbacca e real”, a comentat cineva la poză.
„Nu a fost văzut 2.000 de ani, dar apare pe lemn, pâine prăjită, orice, este acolo”, a scris altcineva.
„Ascultă, îl iubesc pe Iisus mai mult decât pot spune în cuvinte… Dar cel de acolo nu este Iisus, este câinele Droopy”, apare în alt comentariu.

Alte apariții bizare ale Mântuitorului

Oricum, astfel de apariții misterioase nu sunt o raritate. Fie că e vorba de adevăr sau iluzie optică, imagini bizare cu chipul lui Iisus Hristos au fost văzute în cele mai neaşteptate locuri şi pe cele mai neobişnuite obiecte.

O femeie a povestit cum Iisus i s-a arătat în cutia de pudră bronzantă. Altora, chipul Mântuitorului le-a apărut în diferite legume, în pâine, în scoarța vreunui copac sau chiar în vreo formă de brioșă. Cu toate acestea, cel mai adesea, chipul lui Iisus Hristos „s-a arătat” s-a arătat pe cer, sub formă de nor.

Oricum, chiar dacă mulți creștini i-au văzut imaginea pe icoane, tablouri, în filme și obiecte de cult, nimeni nu știe exact cum arăta Iisus Hristos.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite