vineri, 14 iunie, 2024

Violeta Marin a făcut furori la un eveniment cu o ținută îndrăzneață. Ce a spus Andreea Marin când a văzut cum s-a îmbrăcat fiica sa

Violeta Marin a făcut furori la un eveniment cu o ținută îndrăzneață. Tânăra este ambasadoarea Academiei Elli’s Cool, iar la o festivitate de premiere a ales o vestimentație care a atras privirile tuturor. Iată ce a spus Andreea Marin când a văzut cum s-a îmbrăcat fiica sa.

Violeta Marin a făcut furori la un eveniment cu o ținută îndrăzneață

Violeta Marin se bucură din plin de celebritate și este implicată în numeroase proiecte umanitare alături de mama sa, Andreea Marin. Tânăra își dorește să devină avocat, dar este pasionată și de modă.

Ultima apariție a Violetei Marin i-a lăsat mască pe mulți. Aceasta a participat la o festivitate de premiere în cadrul Academiei Elli’s Cool, dar în centrul atenției a fost ținuta Violetei Marin. Tânăra a purtat o fustă neagră scurtă, un sacou și cizme lungi din piele, apoi a purtat o rochie roșie, decoltată și cu un șliț generos.

Fiica Andreei Marin a ținut și un discurs pentru tinerii participanți la cursuri, care au aflat multe despre design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat și tricotat, modelling, educație financiară și bune maniere.

„Eu sunt foarte fericită să fiu aici. Nu sunt genul de persoană care promovează sau se duce să vadă proiecte în care nu crede. În momentul în care am auzit că Eli (cea care mi-a făcut această rochie minunată, chiar de prințesă, și mă simt de parcă sunt la un bal), în momentul în care am auzit că Eli face acest proiect și că poate să dea speranță atâtor copii, am spus că trebuie să fiu aici.

Văd cum îmi iau un zbor, cum vin cu mașina, cum alerg, până la Arad de la București, ca să văd acest lucru minunat care se întâmplă astăzi. Sunt atât de mândră și de fericită că pot face parte din proiectul tău, Eli, din viața ta și din tot ce urmează să faci, pentru că sunt sigură că acest proiect va duce la oportunități mult mai mari.”, a spus Violeta în cadrul evenimentului.

Ce spune Andreea Marin despre cariera pe care și-o dorește fiica sa

Andreea Marin are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica ei, Violeta. Vedeta o susține pe fata sa, care vrea să devină avocat. Andreea Marin se declară mândră că Violeta este matură și ambițioasă, dorindu-și să facă multe în viitor, însă recunoaște că profesia de avocat este grea și necesită sacrificii enorme.

,,Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole. Aș vrea să urmeze o cale serioasă! Dar mai are timp să se răzgândească. Eu i-am spus. Părintele nu este obligat să susțină copilul în tot, ci în cele bune, care îi clădesc un viitor serios!

Eu am plecat pe drumul informaticii, eram studentă în anul I la informatică și iată că m-am răzgândit și viața mea s-a schimbat în bine! Este posibil și acest lucru!”, a declarat Andreea Marin.

La rândul său, Ștefan Bănică Jr. o susține pe fiica sa în tot ceea ce face și se mândrește cu Violeta.

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară. Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus „Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi. Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, si atunci nu mai asculti de nimeni.

Eu nu te incurajez în nicio direcție, te încurajez indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiti senzația că poti să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a mărturisit artistul.

Violeta Marin a atras privirile tuturor la un eveniment, purtând o ținută îndrăzneață. Fiica Andreei Marin se bucură din plin de celebritate și își dorește să devină avocat.

Fiica Andreei Marin, pasionată de artă și sporturi extreme. Violeta își croiește singură drumul în lumea modei: „Eu nu vreau să fiu dependentă toată viața de mama, dacă mi se rupe un

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.