luni, 4 decembrie, 2023

Marcela Fota, confesiuni uluitoare despre relația cu iubitul tinerel. Cum a reacționat familia regretatului ei soț când a aflat de idila artistei

Marcela Fota a făcut recent confesiuni uluitoare despre relația cu iubitul tinerel. Cântăreața de muzică populară formează un cuplu cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 20 de ani. Diferența de vârstă dintre ei nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Mulți nu privesc cu ochi buni faptul că Marcela Fota și-a refăcut viața la scurt timp după ce soțul ei a decedat. Puțini sunt cei care știu cum a reacționat familia regretatului ei soț când a aflat de idila artistei.

Marcela Fota, confesiuni uluitoare despre relația cu iubitul tinerel

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Aceasta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de realizările profesionale, Marcela Fota are o poveste de viață impresionantă.

Artista și-a pierdut soțul la vârsta de 43 de ani, în  urma unui infarct. Bărbatul s-a prăbușit fără suflare într-o instituție, pe când stătea la rând să plătească niște taxe. Vestea că soțul cântăreței a murit i-a șocat pe mulți. Marcela Fota și regretatul partener au împreună un băiat.

Deși a fost devastată de durere, Marcela Fota și-a refăcut viața la scurt timp după decesul soțului, iar unii au criticat-o că are o relație cu un tinerel. Actualul iubit este un prosper om de afaceri mai tânăr decât artista cu 20 de ani. Deranjată de criticile și replicile dure ale celor din jur, Marcela Fota a răbufnit și a vorbit despre relația pe care o are în prezent.

„Ajungi la un moment al vieții în care, cum să spun, este peste 18 ani… adică nu ai neapărat nevoie de sex, dar ai nevoie de un suflet lângă tine. Că atunci când simți că nu mai poți, să-ți spună că mai poți puțin. Sau să simți că cineva te ține într-un anumit mod în brațe, să simți că aparții cuiva, că cineva este acolo pentru tine. Eu am îndrăznit să-mi asum această chestie în ochii oamenilor. Și ce crezi, familia mea, familia lui Minel (n.r. soțul decedat), toată lumea a înțeles-o, numai oamenii care nu m-au văzut niciodată în viața lor, domne, nu au putut accepta.

Păi, de ce? Este problema mea! A fost decizia noastră, un bărbat și o femeie s-au plăcut! Și asta cu vârsta… Da, e o diferență de vârstă, dar tot eu mi-am asumat-o. Am simțit că unul de vârsta mea poate voia familie, copii, să fiu acasă, eu nu vreau lucrul ăsta! Vreau să fiu psihic bine! Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani… că așa vreau eu!”, a declarat vedeta.

Cum a reacționat fiul artistei când a aflat că mama sa iubește un alt bărbat

Marcela Fota a vorbit recent despre povestea de dragoste pe care o trăiește de ceva timp și a declarat că a discutat cu fiul ei înainte de a forma un cuplu cu actualul iubit, după decesului soțului.

„Eu înainte de a fi mama ta, sunt femeie! Înțelegi ce înseamnă lucrul ăsta. Mi-a spus: înțeleg perfect. Sunt lucruri pe care le-ai schimba la mine? Mi-a spus: ești tot ce-și poate dori un copil! Consider că tot ce am făcut nu l-a afectat pe David, că a fost un lucru bun pentru că am trăit niște bucurii ale vieții care m-au împlinit și m-au făcut un om bun și fericit.”, a mai precizat interpreta de folclor.

Marcela Fota și-a refăcut viața după decesul soțului ei și se declară o femeie împlinită alături de actualul partener. Artista nu ține cont de criticile celor din jur și radiază de fericire, dovadă fiind fotografiile în ipostaze tandre cu bărbatul care i-a cucerit inima.

„Tu ești pofta mea” Marcela Fota a compus o altă melodie de dragoste pentru  iubitul milionar de 23 de ani! Versurile i-au lăsat mască pe fani - WOWBiz

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.