luni, 24 iunie, 2024

Vlăduța Lupău s-a pozat nemachiată și a publicat imaginea. Fanii au rămas fără cuvinte

Recent, Vlăduța Lupău s-a pozat nemachiată și a publicat imaginea pe rețelele sociale, fapt care a provocat multe reacții. După cum se știe, pentru artistă imaginea contează enorm, astfel că mereu apare „scoasă ca din cutie”. Acum, însă, Vlăduța Lupău și-a dorit să fie sinceră față de fanii săi și de aceea a arătat tuturor cum arată fără machiaj.

Vlăduța Lupău este o îndrăgită cântăreață de muzică populară românească din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară. Aceasta a debutat de la o vârstă fragedă, pe când avea doar 4 ani, la emisiunea Tezaur Folcloric, în 1995. Dincolo de cariera artistică, ea este împlinită și pe plan personal, fiind căsătorită cu Adrian Rus, cu care are un copil.

Cum arată Vlăduța Lupău nemachiată

Vlăduța Lupău a apărut recent pe rețelele de socializare într-o ipostaza inedită. Frumoasa cântăreață s-a postat complet nemachiată și fanii nu au întârziat să reacționeze. Bineînțeles, majoritatea reacțiilor au fost pozitive!

Artista nu s-a sfiit să le arate fanilor cum arată fără un strop de machiaj pe față. Ca întotdeauna ea a dorit să fie sinceră cu cei care o urmăresc, mai ales că este o fire foarte autentică și deschisă. Spre surprinderea multora Vlăduța Lupău arată foarte bine nemachiată, chiar dacă este vizibil obosită.

Vlăduța Lupău nemachiată
În pofida faptului că este obosită, Vlăduța Lupău are un ten frumos

Tenul ei este impecabil și fanii au observat asta. Mulți au complimentat-o pentru felul în care arată nemachiată și i-au trimis o mulțime de mesaje frumoase. Bineînțeles, ca întotdeauna, există și păreri negative care însă nu primesc atenție de la frumoasa interpretă.

Artista a povestit că în ultimele zile a filmat pentru mai multe emisiuni speciale de Revelion și a stat de parte de bebelușul ei. Ea abia așteaptă să se întoarcă la Cluj la familie și să se odihnească.

Copilul Vlăduței Lupău, primul hohot de râs

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduța Lupău le-a împărtășit fanilor ei din mediul online o experiență foarte frumoasă pe care a trăit-o alături de Adi Rus, atunci când Iair, copilul lor, a râs în hohote, pentru prima dată.

„Vreau să vă zic o chestie. Aseară a râs pentru prima dată în hohote, a făcut așa: hahaha, hahaha, hahaha. A fost atât de tare. E atât de tare când îl auzi pentru prima dată că râde în hohote. Mă uitam cu Adi și am zis: doamne, nu cred, ce tare și ce fain e sentimentul.

Bine, nu știu dacă pe voi vă interesează treaba asta, dar am zis că eu vreau să vi-o zic pentru că mie mi s-a părut foarte faină această experiență, trăire, acest sentiment. Nu vă interesează, mă rog, dar am zis să o las aici, pe Instagram, că băiețelul meu a râs pentru prima dată, ieri, în hohote. Sunt fericită!”, a povestit cântăreața.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.