luni, 24 iunie, 2024

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut probleme în căsnicie. De la ce au pornit certurile între cei doi

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut probleme în căsnicie. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor. Adela Popescu și Radu Vâlcan reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Cu toate acestea, actrița și soțul ei au parte de multe momente tensionate în cuplu. Iată de la ce pornesc certurile între cei doi.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut probleme în căsnicie

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o căsnicie fericită de mulți ani și se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia au împreună trei copii de care sunt tare mândri. Actrița și soțul ei celebru sunt extrem de apreciați de publicul autohton și fac furori de fiecare dată când apar la tv sau la evenimentele mondene.

Deși pozează în familia perfectă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au recunoscut recent că au avut parte și de momente tensionate în viața de cuplu, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Aceștia au reușit să treacă peste certurile și discuțiile aprinse, iar în prezent reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică. Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie.

Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta’ apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumătate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință.”, a declarat vedeta.

Adela Popescu se declară o femeie împlinită în carieră, dar și în viața privată. Actrița are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și este o mamă devotată. La vârsta de 36 de ani, Adela Popescu se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este mereu la înălțime și cucerește publicul cu energia sa debordantă și aparițiile incendiare.

Cum se descurcă actrița în rolul de mamă a trei copii

Adela Popescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta și soțul ei au trei copii superbi și o carieră impresionantă. Actrița a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când este mamă. Vedeta încearcă pe cât posibil să petreacă timp cu soțul ei, în pofida programului încărcat cu copiii.

,,Cu primul copil, Alexandru, am avut momente când eram depășiți. Părinți la început de drum. Apoi, Andrei ne-a scuturat puțin. Adrian ne-a adus liniștea pe care ne-o adusese, de fapt, Alexandru. Ce vreau să zic, copiii aduc fericirea, dar pentru foarte mulți este o iluzie. Trebuie să depășești stadiul de responsabilitate, presiunea asta ce te face să uiți că ești atât de norocos. Frustrări vor fi din belșug, probabil pentru tot restul vieții.”, a declarat vedeta.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut prin momente grele în viața de cuplu, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Aceștia se bucură din plin de rolul de părinți și radiază de fericire împreună.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite