Adi Rus, replică ironică la adresa soției sale, Vlăduța Lupău. „Dacă ai avea măcar pe jumătate mintea ei…”

Adi Rus a surprins recent pe toată lumea cu o replică ironică la adresa soției sale, Vlăduța Lupău. Cei doi formează o familie de câțiva ani și pozează în cuplul perfect. Cu toate acestea, Adi Rus a uimit cu o remarcă răutăcioasă față de partenera sa de viață, iar mulți au criticat comportamentul bărbatului. Iată ce mesaje au transmis internauții în apărarea celebrei artiste.

Adi Rus, replică ironică la adresa soției sale, Vlăduța Lupău

Adi Rus și Vlăduța Lupău au o căsnicie frumoasă și un băiețel de care sunt tare mândri. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor, iar pe rețelele de socializare nu ezită să își declare iubirea și să se afișeze în ipostaze romantice. Deși sunt considerați de unii un model de familie, iată că un gest al lui Adi Rus i-a pus pe gânduri pe fani.

Soțul cântăreței a avut o replică acidă pentru soția sa, iar unii au fost de părere că acesta chiar a jignit-o pe Vlăduța Lupău. Artista a postat o fotografie în care apare alături de bunica ei, mândră că are un strănepot.

,,Doamne… ce binecuvântare că ai îngăduit-o pe Moașa Mărie ~ bunica mea și străbunica lui Iair, să își cunoască strănepoții. Nu știu în ce direcție se îndreaptă lumea asta și generația copilului meu… dar sunt bucuroasă că eu am crescut sub educația bunicilor și a părinților mei. Din mâna lor am devenit OM. La 83 de ani… bunica mea a zis că își mai dorește să-l vadă umblând… iar eu i-am zis că îmi doresc să-l vadă mire.”, a scris Vlăduța Lupău.

Internauții au avut doar cuvinte de laudă pentru artistă, însă soțul ei a uimit cu comentariul său.

Adi Rus a scris:

„Dacă ai avea măcar pe jumătate mintea ei.”

Vlăduța Lupău a răspuns:

„Mă descurc cu câtă am.”

Replica ironică a lui Adi Rus a fost sancționată de mulți, catalogând gestul drept unul răutăcios și deplasat, având în vedere că este vorba de soția sa.

Cum au reacționat fanii artistei

După ce soțul Vlăduței Lupău a scris un comentariu ironic la adresa partenerei sale de viață, fanii artistei au reacționat. Pe rețelele de socializare s-au declanșat discuții aprinse printre internauți. Unii au fost de părere că îndrăgita vedetă ar avea probleme în căsnicie și că soțul ei nu o respectă, iar alții au considerat că totul a fost doar în spirit de glumă și că Adi Rus nu a dorit să o jignească pe femeia care i-a dăruit un copil superb.

„Ce ai vrut să spui cu comentariul ăsta?”, „O răutate ieftină aruncată scump… oare de ce?”, „Cu siguranță se minunează ce minte ageră are o bătrânică la vârsta ei. Și i-a fost spus asta în glumă.”, ”Este partenerul ei, cu siguranță nu a vrut sa jignească.”, ”Glumă, neglumă, mi se pare cel mai prost comentariu.”

,,Vai de mine, ăsta e bărbatul tău? Așa comentariu în online? Nici măcar când a realizat ce prostie a spus nu a avut bunul simț să îl șteargă? Sau stai că probabil nu a realizat nimic.”, “Rușine să-i fie,chiar mi se pare că a jignit-o pe Vlăduța!”, “După atâția ani, încă nu-ți cunosc fanii glumele…”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Vizibil deranjat de replicile dure ale internauților, Adi Rus a mai lăsat un comentariu scurt prin care precizează că a fost înțeles greșit și că nu îl interesează părerea celor din jur. Adi Rus i-a surprins pe mulți cu o replică răutăcioasă față de soția sa, celebra artistă Vlăduța Lupău. Deși au parte de multe provocări în viața de cuplu, cei doi reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate și se bucură din plin de viața de familie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite