Ana Morodan deține o avere impresionantă și se bucură de succes. Cât câștigă lunar „Contesa Digitală”

Ana Morodan deține o avere impresionantă și se bucură de succes. Vedeta face furori în mediul online și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Ana Morodan a fost primul blogger de stil personal din România, iar în prezent deține câteva magazine online. Aceasta este o antreprenoare de succes și atrage multe priviri de fiecare dată dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Iată cât câștigă lunar ,,Contesa Digitală.”

Ana Morodan deține o avere impresionantă și se bucură de succes

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor. Deși a absolvit cursurile Facultății de Drept din București, vedeta s-a remarcat în lumea modei și a afacerilor în mediul online. La vârsta de 37 de ani, Ana Morodan se bucură din plin de celebritate și are un succes impresionant în carieră.

Nu de puține ori ,,Contesa Digitală” a fost protagonista unor controverse în showbiz-ul autohton după ce s-a afișat în ipostaze îndrăznețe și ținute incendiare. Cu toate acestea, vedeta nu ține cont de criticile celor din jur și își asumă fiecare apariție. Recent, Ana Morodan a dezvăluit care sunt afacerile pe care le deține și cum a ajuns o femeie de succes.

„Shop-ul e doar unul din businessurile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online.(…) Eu fac, de pildă, consultanță de businessuri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop. Mai am și proiectul Magic Works, printre altele.

Mi-am propus să ajung un om de business care câștigă câteva zeci de mii de euro pe lună, un capital care să îmi asigure o construcție pe termen mediu, investiții, angajați și care să creeze plus-valoare adevărată. Acum știu că din zona de influencing nu ai cum să faci asta, nu sunt bugete atât de mari cum se vehiculează în piață pentru asta.”, a precizat aceasta.

O altă vedetă care se bucură de succes și câștigă sume impresionante din activitatea de influencer este Adelina Pestrițu. Aceasta este mereu la înălțime și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Ce spune ,,Contesa Digitală” despre provocările din carieră

Ana Morodan a vorbit în repetate rânduri despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge o femeie de succes. Cunoscuta bloggeriță de modă a mărturisit că încasează lunar 17.000 de euro, sumă la care se adaugă și alte câștiguri din activitatea de influencer.

,,Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că “influencereala” este un freelancing.

În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.”, a declarat vedeta.

Ana Morodan deține o avere impresionantă și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta se bucură de succes și are parte de aprecierea unui public numeros. Nu de puține ori, ,,Contesa Digitală” și-a surprins fanii cu aparițiile sale extravagante și ținutele îndrăznețe. Vedeta nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite