Anamaria Prodan a dat lovitura cu o nouă afacere. Vedeta a cumpărat o limuzină funerară și vrea să organizeze înmormântări de lux

Anamaria Prodan a dat lovitura cu o nouă afacere. Impresara are planuri mari după ce s-a despărțit de iubitul ei, Flavius Nedelea. Aceasta s-a asociat cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului.” Cele două vor să se îmbogățească din evenimentele funerare și să pună bazele unei afaceri de succes. Anamaria Prodan a cumpărat o limuzină funerară și vrea să organizeze înmormântări de lux.

Anamaria Prodan a dat lovitura cu o nouă afacere

Anamaria Prodan și-a revenit spectaculos după despărțirea de iubitul ei, Flavius Nedelea, și este gata să pună bazele unei noi afaceri care să îi aducă sume mari de bani. Vedeta a achiziționat un dric luxos și nu a ezitat să se pozeze la volanul limuzinei. Mai mult, impresara a precizat că vrea să organizeze înmormântări cu mult fast, iar pe viitor intenționează să cumpere mai multe mașini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

,,Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp.”, a declarat aceasta.

Anamaria Prodan i-a surprins pe mulți cu noua idee de afacere, iar fotografiile cu ea la volanul unui dric au declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare. Vedeta este hotărâtă să ducă la bun sfârșit acest proiect și este sigură că va avea câștiguri uluitoare din organizarea unor înmormântări de lux.

Cine a convins-o pe impresară să se implice în organizarea de înmormântări

Anamaria Prodan a dezvăluit că prietena sa, Gabriela Lucuțar, a fost cea care a convins-o să pună bazele unei afaceri inedite și să organizeze înmormântări de lux. Mai mult, impresara a cumpărat și un dric luxos, apoi a condus câteva ore bune limuzina funerară. Vedeta a precizat că firma sa se adresează personalităților și celor care își doresc să-și facă „ieșirea din viață” demnă de invidiat.

,,Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.”, a mărturisit impresara.

Anamaria Prodan i-a surprins pe mulți cu noua sa afacere cu pompe funebre. Vedeta vrea să organizeze înmormântări de lux, iar în curând va cumpăra mai multe limuzine scumpe, care să tranforme ,,ultimul drum”, într-o călătorie de neuitat. Impresara și prietena sa, Gabriela Lucuțar, sunt încrezătoare că afacerea funerară le va rotunji considerabil veniturile.

Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată la volanul unui dric cumpărat recent din Italia, iar pozele au făcut senzație pe rețelele de socializare. Deși au existat și replici răutăcioase, mulți au apreciat inițiativa vedetei și i-au urat succes în noua afacere. Impresara este mereu în atenția publicului și se bucură din plin de celebritate. Aceasta s-a despărțit de curând de iubitul ei, Flavius Nedelea, însă a rămas în relații bune cu fostul partener.

Pe aceeași temă

Cele mai citite